lučka 25 -> PCT - pregled (18.7.2006 14:05:40)
|
Pozdravljene! Že nekaj časa imama napotnico za PCT, a sem morala kar dolgo čakati, da pride [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in bom lahko nato opravila PCT. Ginekolog mi je rekel, da naj pridem 12 oz. 13 dan ciklusa, ampak to pride ravno na soboto oz. nedeljo. Glede na moje cikluse, ki se giblejo od večinoma 31-49 dni (samo 2x 29 dni), ali je narobe, če grem na 14 dan opravljati PCT. Me je pa kar malo strah, saj je to moj prvi pregled glede problemov z zanositvijo. Če je mogoče katera opravljala ta test, ali je bolje če ga opraviš zjutraj oz. dopoldan ali popoldan? Res je, da je meni ginekolg rekel, da naj pridem zjutraj (malo v šali je rekel, da naj ob 5h vstanem, se malo prebudim, naj imava spolne odnose, nato pa naj bom okoli 9h tam in naj se ne oziram, ali bo on delal ali ne, tisti ki bo takrat tam naj mi to opravi). Zanima me tudi, če vse rezultate izveš takoj, ali moraš čakati? Kajti meni je rekel, da potem naj pa pridem čez 1 mesec na kontrolo. Kakašne izkušnje pa imate ve? Hvala že v naprej za odgovore.
|
|
|
|