balaena -> kako naj poredim mojega drobizka? (18.7.2006 14:05:10)
|
ja, mala se je rodila vsa lepo zalita, 3890g, 52 cm. potem pa vsak mesec lepo nizje po tisti krivulji povprecne rasti in teze. vceraj na sistematskem pregledu, stara 9m... velika samo 69cm, tezka ubogih 7470g. je rekla, da jo moramo "PITATI", da bo malo zrasla. problem je pa v tem, da se ze dojiti ni marala prav pretirano (sem tudi nacrpano mleko proc zlivala), goste hrane tudi ne obozuje. no, ima dneve, ko poje kar nekaj za kosilo in dneve, ko ne spravim vanjo nicesar. pa ne da ji ne bi bilo dobro, nikoli ven ne pljune, ampak obraca glavo stran se preden bi sploh prvo zlico poskusila. pa nima veze ali ji posebej skuham, ali ima isto kot midva, ali je z mojega kroznika. raje ne pisem, koliko obrokov sva uvedli. preden je imela prejsnji teden vrocino in drisko, je jedla vsak dan kosilo in pred spanjem en jogurt. to je pa vse. kasic ne mara, sadje ji glih ni. zelenjava in meso, makaroni, riz, to je pa slo dol kar dobro. sem prav nesrecna. ponoci se seveda spet po veckrat doji, ni cudno, ce takoj pokuri tisto malo, kar vanjo spravim. ni niti sekunde pri miru cez dan. pa ne mi prosim tiste pisat, katerih otročki so tehtali toliko kot moja pri 5 mesecih! rabim nasvete tistih, ki so imele enake probleme z nejescnostjo in posledicno verjetno upocasnjeno rastjo.
|
|
|
|