Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ga obdržati v posteljki? 18.7.2006 13:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
js ti ne znam svetovat. pr ns je blo isto in s tem k sem jo pustila da se je drla v svoji pojstli sem dosegla samo to da tut vanjo ni več hotla it in jo je zasovražila. pol je neki časa spala pr nama ampak js to ne morm, pol smo ji pa kupil mal veljo pojstlo velikost 70X160 in jo dal med steno in med najino pojstlo. pol je blo pa ok. zdej mamo eno veliko ležišče v bistvu
|
|
|
|
RE: kako ga obdržati v posteljki? 18.7.2006 17:09:00
|
|
|
|
ona
|
Cindi,pri nas je isto in podobna starost otroka,le,da je naša,ko sem jo pustila dret v njeni posteljici enostavno prišla ven in mi ni jasno kako,saj ji pride ograjica do vratu,ampak njej je ratalo in zdaj že en lep čas spi z nami in jo ni varijante,da jo dam v njeno posteljico!Razmišljamo pa,da bi jo dali spat k bratu v sobo,mogoče bo kaj palilo! Pri taki starosti se po mojem ne da več dosti popravit,vsaj tako jaz mislim!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?