klaja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (2.4.2007 21:52:29)
|
Janči, ojoj, a to nas tudi čaka!? Mislim no, na eni strani not, na drugi ven. Pameten pob ni kaj! Drugače pa je za nami zelo naporen dan. Včeraj smo bili pri tašči in mala ni hotla nič spat, mogoče je edino v avtu zaspala kakih 10 minut. Pa potem je spala eno urico in je to blo vse. Šli smo namreč pogledat mojo malo sestrično, kaki drobižek luštn je! Ko pa smo šli domov, je pa takoj zaspala v avtu, to je bilo nekje ob 18 uri in je potem spala do danes zjutraj do pol desetih, pa še takrat sem jo mogla zbudit. Da ne omenjam nočnega jokanja, to jo muči že tri tedne. Začne se jokat kar v spanju, sploh ne odpre oči, kot da bi se ji kaj sanjalo. No in danes zjutraj se je to začelo ob štirih in to kar naprej. Pa sem jo malo pobožala in je utihnila,... Ja potem pa nebi bla gor in bi samo spala, pa tečnarla. Mi je ob enajstih spet zaspala za uro in pol, potem pa spet ob dveh za dobri dve uri. Pa če je takrat nebi zbudili, bi še kar naprej spala. Potem je bila šele sitna, pa sitna, pa sitna,... Tisti čas ko je bla budna me je čisto zdelala, sem bla taka ko cota. In evo, zdaj je ob osmih spet brez problema zaspala. Ne vem več kaj ji je, al not spravla tisto od včeraj al kaj!? Grem zdaj spat, ker je naporen dan za mano!
|
|
|
|