pearl -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (14.9.2006 5:15:34)
|
Odgovor Alisi Jaz sem na začetku ful pazla, kaj jem. Od kar smo imeli tekoče blate, ki jo je mama poimenovala driska in je zagnala paniko, sem se odločila da bom jedla tudi solato, sir itd, skratka vse, razen mesa, ki ga ne jem, pa je z našo pupo vse vredu. Tudi krči so se izveneli tam okrog 8 t. Edino jo je matralo, ko sem jedla omako s čebulo. Jo je zvijalo in je ful prdkala. Jem tudi presno sadje. Mislim, da je sedaj njeno črevesje že malo bolj razvito, ker prej, ko sem sem samo poskusila solato, že od porodnišnice dalje jo je tako zvijalo, da se mi je kar smilila. Pa tudi drekec se je že malo zgostil in se pokaka 3 x na dan, prej tudi 6 in 7 x. Imam pa kar velik problem, s tamalo grem zelo težko v mesto, popoldan je Gosposka je v MB zanjo zakon, kriči ko srakica, pa nas gledajo vsi in si verjetno mislijo svoje, pa je gužva drugače ne moti. Pol jo pa vzameva v roke in korakava. Dude pa enostavno noče, imava Nukovo in se z njo davi, tudi če ji v kaj namočim ne pomaga. Odgovor Jančiki, krasna slikica, kr lušte sem dobila. Mi gremo na morje v soboto, pa napovedi niso najboljše, ampak vseeno se bomo imeli fajn, se bomo pač več crkljali in spali.
|
|
|
|