Alisa -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (19.3.2007 9:57:16)
|
oj, vidim, da je bil vikend tud pri drugih naporen. Jaz sem povžena ko kura. Anže mi že par dni ponoč kar nekja jokca. Spi pa se nekaj preklada pa kar zajoka, jaz pa vstajam in ga popravlam, pa to vsake pol ure. tak da sem danes ponoč obupala in ga vzela k seb v postlo, ker se mi enostavno ni dal več vstat. In sem ga skoz božala po hrbtu in je spal ko top. Jaz pa seveda na pol. Ah bo že boljš, ne vem kaj ga muči, ker zvečer zaspi lepo sam ob 19h in je do 22h čista tišina in spi kot polhek, pol ma pa žurko po postli. Kapesanta vidim, da ste prav užival na morju, pa vreme ste pa tud imeli. Jaz pa še nič ne vem kdaj bomo šli na morje, še kar se ne moremo odločit kam postavit prikolico, da bi nama odgovarjal, tašči in tastu in sestri. Mislim, da bo tudi to leto lepo kar pod streho doma. Anže je zaspal, tak da si grem en kofetk lepo skuhat, pa nekaj pojest, pol bom pa vidl kaj in kako. Ven očitno ne bova mogla, ker dežuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Sašaš, daj mi prosim napiši tel. številko od difa za plavanje sem se odločla da greva midva tud.
|
|
|
|