klaja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (19.2.2007 7:28:53)
|
Jutro! Najprej dobrodošla Čebelica 81! Angellina a pri vas še tudi ni nobenega zobka? Jaz se že dolgo tolažim, da zdaj pa bo, pa spet nič, če pa ji tako paše, če jo drgnem po dlesnih, včasih pa takoooo tečka, ko se je dotaknem, ko masirava lička. Za pusta se mi še letos ne bomo nič oblekli, ker se mi zdi, da je še premajhna in nebi imelo smisla. Tudi šli nebomo nikamor, ker ne bi rada, da jo kurenti ali katera druga maska prestraši. Drugače pa pridno raste in smo se zadnjič stehtali doma in ima 6500 gramov in 64 cm. V enem mesecu je pridobila en kilogram in to je velik napredek, proti prej, ko je šla s težo gor le 300 do 400 gramov na mesec. Saj poje pa tudi ogromno. Mlekeca bolj malo oz. okoli 150 ml, če ji pa dam gosto hrano (bilo kaj, al je to sadje, al skuta, al zelenjava, al riž,..) pa zmaže od 200-260 ml. Samo da je žlica! No, da se še pohvalim, da zna dat tudi lupčka! Naučila pa sma jo tudi, kako se dela brrrr in je osvojila v enem popoldnevu. In zdaj to pridno počne, ko se hraniva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]! Se mi zdi, da je včasih trmasta ko bik in ko ji kaj rečeš ne bo tega naredila pa konec. Noče pa več telovadit, ker je zdaj že malo težje in bo tulila in cvilila da je kar groza. Moram it, ker se je zbudla! Aja Kapesanta, želim da se čim prej pozdravite! Naty-Taja daj pošlji še meni malo zagona za pisanje!
|
|
|
|