|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.10.2006 23:27:03   
Jančika_
Irmy in plenička, fajn, da sta se pridružili. Meni se danes ne da kaj ekstra pisati, ker je Vasja včeraj 4x bruhal in zato jaz danes 100x peremuser posted image .

Kajetan se je naučil vriskati in je bil tako očaran sam nad sabo, da je to včeraj počel do pol enajstih zvečer - jao!!! No, danes je zaspal ob običajni uri. Kaj drugega novega niti ni, zato bom nalimala par fotk, ki itak povejo več kot besedeuser posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.10.2006 0:06:09   
kapesanta
kaj so fajne slikce, punce ve kar limite slikce, jih je tolk fajn gledat....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.10.2006 2:49:36   
Angellina
A vidte kuk je ura a? No poglejte! Pol treh! Od šestih zvečer pa do zdej je Mark spal! Ooooo matr, sem se v miru stuširala pojedla večerjo, celo sladico in še spala sem user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdele ga futra ata in Mark že napol spi zraven, tko da bomo šli čez par minut nazaj ninat. Noro stare norooooo user posted image

Ja jst sem včer čist bdw spoznala pleničko. Smo ble skup na kofetku in na sprehodu in je full faca, vam bo všeč. Na prvič jo vidim, pa mi je dala plenico za sprobat user posted image  (ki je fuuuull ok, tko da nabavim), čist njenmu nicku podobno user posted image .

Kapesanta kje si bla pa včer, mmmm?

Malički fotoaparat mam pa Hp Photosmart R607. Tam mam funkcijo color, kjer izbiram med full color, black&white in Sepia. Te zadnje so sepia (na rjavi osnovi) in ne črnobele. Tut men so fajne, mojemu pa čist brezvezne. Itak k ne ve kaj je umetnost user posted image user posted image user posted image . Jst fuuull rada slikam, tok uživam v tem. Rada bi si kupila profesionalni fotoaparat in se naučila delat prave fotke, tko kot Jančikin Joe npr.
Aja ta teden sem ujela sončka kako je vshajal in obsijal naše hribčke. Bom prlepla.

Nočkoooo. OOOOo madonca...pa naj traja do jutra! user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.10.2006 8:18:48   
plenicka
Dobro jutro vsem...čeprav si me ti Angellina prehitela!Saj bo tud Mark začel cele noči pančat, potem pa sploh ne boš vedla, kaj bi počela...sem vesela, da so ti pleničke všeč-takšne in drugačneuser posted image ...Tud vidva sta prava sončka   user posted image ...moj Žigec pa se je danes zbudu ob pol šestihuser posted image ..mi ni bilo nič jasno, ker že 2 meseca spi do najmanj 7-ih...pa sem ga nahranla-potem pa ga je očka uspaval in jaz sem do  zdaj ninala!Žigec pa še kar nina nana...danes pa bom naredila nekaj zase, ker grem k frizerju...mislim, da se bom kar na kratko ostrigla, ker mi lasje nenormalno izpadajo in jih imam po celem stanovanju, celo Žiga ima kdaj kakšnega za vratom, pa v ustih, pa v rokici...Moram pa vam povedat, da se je včeraj Žiga prvič zelo naglas in dolgo smejal, ko ga je mamica masirala po nogicah...je bil kot en velik otrok in ne več dojenčekuser posted image !!!

Alisa, upam da je s tvojim sončkom vse OK, Angellina upam tudi, da Mark še kar spi in se sploh ne moreš načuditi zakaj, Jančika upam pa, da je s tvojim Vasjem sedaj vse OK!!Kajetan pa je cela mamica-en srcek veliki!

Še neki-Angellina upam, da se še kej vidmo in to prav kmalu!Pa da se nam Kapesanta pridruži!!!

Bodte fajn in uživajte s svojimi sončki v teh lepih jesenskih dneh!!user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.10.2006 9:44:03   
Angellina
Jaaaah to pa je to, ko se gre mami optimista user posted image . Smo šli spat nazaj ja, pa sem tut vstala že po slabih pol ure.
Je bil tečen kot da bi mel polno plenico mravelj! Kr neki bi, pa ne bi...jedel pa itak da je spet...en dan ga bo razgnalo, tak požeruh je!
Zdej pa spi, sam v najini postli, ker je svojo polulal in pobruhal...pa še full smešno mu je blo. Upam, da najina ostane suha user posted image

Zdele, pa je moja mami na poti sem in ga bo za cel dan vzela. Se bosta šla sprehajat, pa crklala se bosta. Je vsa navdušena user posted image . Me je pretle klicala in rekla: SEm ob 6-tih vstala, celo stanovanje počistila, pod tuš sem šla, zdaj grem še v trgovino, pol pa ponj pridem. Je kar kipela od sreče user posted image . Ooooo sama bova ceeeel daaaan!
Se bova čist pomučkala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja plenička se vidimo pol naslednji teden. Slišiš Kapesanta, aaaaa?
Sej drgač plenička, ti ta frizura full paše. Sam če si človek zaželi spremembe, je pa tut fajn, če gre v akcijo, če ga že prime.

Alisa in Saša sem poslala fotke. Če bi jih še katera rada, naj mi sporoči mail.

Jančika, kak je zdaj z Vasjo? Pa Alisa tvoj?
Malički maš še kej mleka? Mi ga kupujemo na vsake 4 dni, tko da na mesec zdevamo 35 tisočakov user posted image user posted image user posted image .
Conformil je itak najdražji.
Aja super fotke Jančika. Dej plis vprašej Joa kaka funkcija mora bit na fotoaparatu, da imaš ozadje slike zabrisano. A veš tko kot je zadnjič nardil one fotke z kengurujčkom.

A še katera ne pride v svoj album?

Pozdravček user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.10.2006 10:14:11   
Jančika_
Angellina, to z ozadjem ti pa lahko kar sama povem, me je že naučiluser posted image . Z navadnim kompaktnim digitalcem žal ne gre - moraš met tako hudo mašino, kot jo ima on (ti raje ne povem, za koliko cekinovuser posted image ), poleg tega pa še kak fajn objektiv (spet ne bi o cekinihuser posted image ). Ampak fotke so pa ena A, to pa res.

Neposredna povezava do sporočila: 381
28.10.2006 11:09:00   
Jančika_
Hehe, naš Kajči se je pravkar naučil prekotaliti se s hrbta na trebuhuser posted image . Matral se je že nekaj dni, zdaj pa končno obvlada. Sem presenečna, ker Vasja je to naredil šele pri 9 mesecihuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.10.2006 14:10:40   
kapesanta
tkole sta pa Rok in od Pleničke Žiga v porodnišnici pozirala. A je katera opazila najina datuma in čas poroda?
user posted image
user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.10.2006 16:46:40   
Alisa
Sašaš tebi full hvala za poljubčke, tudi midva z Anžetom pošiljava vama in upam da lahko vse ostale izkoristite te lepe dneve mi mormo bit pa not med 4 stenami user posted image .
Ja Kapesanta vidm da je bilo takrat oz. tistega lepega popoldneva kar pestro.user posted image
Sta pa res prava cukrčka.
Plenička hvala tudi tebi. Mi so boljše, vročina mu je padla tko da ni nič kaj posebnega rekel zdravnik, sam prehlad tko da moram sam z fiziološko in pumpico čistit nosek, za vročino sva pa Daleron sirup dubl. Smo pa vsi zdaj na čajih in v postelji.
Jančika tebi pa čim več sreče da uspeš jutr preteči lj. maraton. Smo imeli v načrtu da boo šli gledat, pa je ta user posted image  prehlad nas dubu.

Cawči

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 384
28.10.2006 17:15:28   
plenicka
kako lepi spomini, kapesanta!!!Žigec in Rokec-ne morem verjeti, da sta že tako zrasla!!!
Alisa, kar lepo se pazite, saj bo še lepo vreme in boste lahko šli ven...saj ni nič čudnega, da ste vsi prehlajeni, ker je pretoplo za ta letni čas...no, saj meni paše, vendar je malo čudno!!!

Jančika vso srečo jutri na maratonu!!!Sporoči, kako si se odrezala-važno je, da prideš do cilja, v kar ne dvomim, čeprav sploh ne poznam tvojih tekaških sposobnosti, vendar iz tvojih objav sklepam, da si zelo vzdržljiva in močna ženskauser posted image user posted image user posted image !!!

Pa še to:moji lasje so zdaj kratki in Žigecuser posted image me je spoznal!!!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.10.2006 17:55:40   
Angellina
Jančika vse najboljše za RD!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale je pa zate:

http://web.mail386.com/util/go.php?url=http%3A%2F%2Fwww.2000greetings.com%2Fgecko.swf&Horde=e59fcf3bb56341d611e5cc2006c74225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.10.2006 18:13:28   
Alisa
Jančika še jaz se pridružujem čestitkam za Rojstni dan. Veliko sreče, zdravja in čim več uživanja v družinici!!!

user posted image - za srečo
in velik šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alisa, Jony in Anže

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 387
28.10.2006 18:50:16   
kapesanta
Jančika čestitke tudi od nas 3
user posted image user posted image user posted image user posted image
in pa user posted image za jutri.

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.10.2006 19:41:07   
plenicka
Jančika iskrene čestitke ob tvojem prazniku! Naj se ti izpolni čimveč skritih ali pa neskritih želja!!!!user posted image

Jutri pa še enkrat : uspešen tekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
28.10.2006 20:07:39   
Alisa
Mogoče mi bo ratal slikce gor dat.
user posted image

user posted image

user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.10.2006 22:17:23   
Jančika_
Joj, pupe, hvala za čestitkeuser posted image ! Sem živčna ko pes zaradi jutri, ampak bo že. Ena leva, ena desna, nekam bom že prišlauser posted image . Se javim zvečer, če bom še živauser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.10.2006 23:16:35   
Salina
čiao! kako so kaj vaši malčki? tudi jaz se vam pridružujem!imam punčko pravi sonček po imenu tia rojena je 08.07.2006?je dokaj pridna punčka ponoči spi do 4h ampak edini problem da pozno zaspi ob 24h!že štiri dni zelo malo poje, prej sem dojila in še flaške je pojedla do 120ml zdaj pa hoče samo prsa in flaško odklanja ali pa jo nasilo malo poje zamenjala sem ji mleko, dude na flaškah pa še zmeraj nič,tako da sem že razmišljala da bi začela z dodajanjem goste hrane malo korenčka itd.pa me zanima če ima katera že iskušnje z hranjenjem goste hrane ker mislim da se je moja punčka že najedla mleka pa potrebuje nekaj konkretnega!koliko žličk lahko poje na začetku in koliko dolgo je lahko odprt frutek v hladilniku!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
28.10.2006 23:23:48   
sašaš
user posted image  Janči, vse naj, naj in srečno jutri! user posted image  

Salina, dobrodošla! user posted image  Glede goste hrane ti ne znam svetovat, saj bova midve čim dlje vztrajali z dojenjem (če bo le šlo). Jaz na tvojem mestu ne bi hitela. Saj, če jo podojiš in se potem ona dobro počuti, je ok - ali se ti zdi, da je lačna (se zbuja ipd.)?

Nočko! user posted image

(odgovor članu Salina)
Neposredna povezava do sporočila: 393
29.10.2006 0:41:30   
pearl
Jančika, tudi z moje strani vse najboljše, z manjšo zamudo, ker smo preživljali par nepozabnih in brezskrbnih dni na Bledu. Pa ne preveč naporen maraton želimo. V Radencih, naslednje leto se morda tudi mi pridružimo - na teku z otročički user posted image .
Salina, kar počasi z gosto hrano. Jaz jo bom pričela uvajati šele pri 6-ih mesecih, nič prej. Je moj alergik na cvetni prah, pa malo cvikam.

PS Kakec se nam je končno uredil, nič več tako pogosto, zeleno in včasih sluzasto.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.10.2006 5:00:11   
plenicka
Dobrodošla Salina!Tudi jaz ne bi začela prehitro z gosto hrano, pa čeprav se ne dojiva več.Včasih imajo naši sončki tudi majhne krize glede hrane...mislim mlekca...tudi Žiga zadnje dni nekaj štrajka glede mleka...na začetku kar jokati hoče in večkrat mu moram vzeti flaško ven in mu jo dati nazaj, proti koncu pa se umiri in vse poje...tudi jaz sem mu že zamenjala mleko, vendar sem se morala vrniti na Novalac, ker mu okus novega ni ustrezal, pa še zapiral ga je...zamenjala pa sem mu tudi cucelj 3 luknjice, vendar sem mu dala nazaj 2 luknjici, ker je s 3 preveč mimo teklo...sva imela par dni kar krizo, potem pa se je uredilo...ali pa tudi ne...bomo še videli...če pa se ti zdi, da je neprestano lačna in se ti zbuja, pa bi se mogoče prej s pediatrom posvetovala, saj veš zdaj priporočajo, da se začne dodajati gosto hrano po dopolnjenem 6 mesecu (ali četrtem), kar pa tvoj sonček še ni. Poskusi biti še malo vztrajna glede mleka, saj bo šlo, boš videlauser posted image !!!Jaz bom poskusila vztrajati do 6 m. na mleku, šele potem pa kaj dodajati. Vso srečo!!!!

Alina, tvoj Anže je pa pravi korenjak!

Žiga je danes spet začel nekaj godrnjati že okrog štirih, tako, da sem že od takrat v pripravljenosti...ene petkrat sem mu že dala dudo pa zaspi za nekaj minut,  ko pa mu duda pade ven, se spet začne oglašati....zdaj čakam, da se res zbudi, vmes pa se oglašam...user posted image Saj ne vem, če sem čist pri sebiuser posted image user posted image

Punce pridne bodite!

Čao

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.10.2006 10:10:06   
Naty*Taja
Ojla punce. Pe je to hudič, če te kuha in ti potem še internet ne dela... vidim, da sem kr veliko zamudila!
Najprej VSE NAJ, NAJ JANČIKA user posted image  user posted image  - sem itak že v zamudi! Pa srečno danes na teku user posted image   - držimo pesti, da ti rata do konca prisopihat!user posted image

Pozdravljeni Plenička in Salina! Ja Plenička ne samo Kapesanta in Angelina - tudi mi bi vas radi spoznali. Tak da drugič ko se dobimo, se kr obe zraven prikažita!
Tele slikce je pa res fajn gledat!
A še to - glede goste hrane -  jaz mislim, da niti ni najbolje čakat do 6 mesecev, kljub priporočilom pediatrov, ker jih ima veliko probleme s tem, da takrat mali sam ven pljuvajo. Po mojih izkušnjah če začne spoznavat hrano tam po 4. mesecu jo dosti lepše sprejmejo?! Sicer so to samo moje izkušnje, kako bo pa katera naredila je pa njena stvar. Men je tak fajn , ko mu daš malo jabolko za cuzat pa tako z zanimanjem opazuje in razmišlja : kaj je pa zdaj to, dobro je, pa ni mamina ziza (flaša)?.. user posted image
Upam, da bo zdej več časa za tale net, ker drugače moram potem imet kr nekaj časa, da vse preberem! user posted image  , da ste tako pridne.
Še naše  slikce:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.10.2006 10:28:02   
plenicka
Naty Taja, kok sta lušna tvoja 2 sončka!Prav fino ju je pogledat, kako se razumeta!!!

Ne dvomim v to, da se bomo kmalu vse spoznale...danes sem tolk zaspana, da sploh ne vem, kako bom čez dan zdržala!Zdele je sicer moj Žigeca ven odpeljal, ampak gremo potem k t.i. tašči na kosilo, pa bom sam to morala poslušat, kako ga nič ne vidi, pa zakaj se nič ne oglasva ipd...zvečer pa menda pride še g. tast na obisk...težka nedelja me čaka...le zakaj se nisem Jančiki pridružila????user posted image
Vsem skupaj želim lepšo nedeljouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.10.2006 13:48:54   
Alisa
Evo mi smo že bolj tko da šibamo v Logatec navijat za kolega ko vozi pri resničnostnem šovu DIRKA! Punce ve iz Trbovolj ga zihr poznate Jaka Umek, zko da šibamo navijat.
Pozdravček vsem in lepo nedeljo še naprej!

To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.10.2006 13:50:39   
Alisa
Salina dobrodošla med nami!
Lepo da nas je čez dalaj več!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.10.2006 15:16:10   
ElaM
Punce, čau.
Na brzino se malo oglašam, Tinkara je zaspala, mami pa takoj za računalnik.user posted image
Jančika, malo z zamudo vse naj, naj.user posted image  Nisem brala vseh postov za nazaj, pa me zanima na koliko km si šla lavfat? Vsaka ti čast?
Naty-Taja hvala za nasvet, da naj naši čmrli naredim zvečer močnejše mleko. Zdaj smo že 2x spali 6 ur v kosu. Zakon.
Punce, lepo se imejte, pa tile naši otročki so sami manekeni, eden lepši od drugega.user posted image
Še ena slikca:
user posted image

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

sindarin

Se vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!