klaja
|
Še zmeraj 2 v 1 , še 4 dni. Ampak sem taka, da se še komaj kaj premikam po hiši in komaj porihtam moji dve pupi. Pa Hana ima take izpade, da te kap, kar naprej mi poskuša pobegnit, tako da laufam za njo (sicer bolj v počasnem posnetku), pa samo bedarije dela in mi kravžla živčke. Julija je sicer bolj pridna, ampak ko sta skupaj, pač oponašata druga drugo in kar naredi ena, tudi druga, tako da nimam časa za počitek. Drugače mi je še Julija sedaj nekaj zbolela, saj ima neko vnetje ali bakterijo, očitno je nekaj takega pojedla, saj je imela drisko z krvavo sluzjo, pa vročino, pa še napenjalo jo je in brez apetita, edino pila je veliko, tako da vsaj to. Potem je sicer moj šel k dežurnemu z njo, kjer je dobila antibiotike in če se stanje ne bi poboljšalo še napotnico za bolnico. Za kar pa upam, da ne bo potrebno, ker potem se mi pa res lahko malo pripelje. Danes je že bila boljša, tako da upam, da ni nič hujšega. Alisa kak sta lepa, se sploh ne morem nagledat slikic! Sašaš ti verjamem, da si čisto na tleh zaradi teh diagnoz, poskušaj se čim manj sekirat (ja saj vem, da ni tako lahko) in raje misli na to, da bodo zdravniki po porodu lahko vsaj takoj ukrepali, če bi bilo slučajno kaj narobe. Upam, da ne, da so se zmotili. Pa poskušaj čim bolj dolgo zdržat v enem kosu! Naty-Taja praviš da imate pestro, kako pa sta kaj Maruša in Marcel sprejela dojenčka? Pa še to me zanima, kako se kaj organiziraš, ko greste kam, ker preden vse tri porihtaš... Ojoj, kaj me še vse čaka! Drugače sma se pa midva komaj danes dogovorila kako boma dala ime, eno sva imela izbrano, sedaj pa sva morala še za drugi spol. Sem že skoraj obupala, ker imama tako različne želje.
|