Azzurra
|
joj Jančika, balzam za moje oči, kar si zgoraj napisala!!!!! ej, naš Liam je tako SITEN, ma SITEN, SIIIIITEN, vse je eno samo jokcanje, on že prvo zahtevo, vprašanje, potrebo - vse zategne že od štarta z jokom!!!!!!! z nekim cmihanjem, kot da se mu godi nevemkakšna krivica! sicer ko se ozrem okoli se mi zdi, da ostale, ki jih vidim in poznam, niso tako sitni in tako vztrajni pri svojih zahtevah. Moj bog, kako zna bit naš siten!!!!! pa veste kaj bi on? on bi se zdaj nosil! nosil bi se v naročju!!!! smo bli zdaj na dopustu. od sobe do restavracije se je hotel nosit. 11 dni smo 3krat na dan prikorakali in odkorakali z otrokom, ki je tulil DVIIIIIGNI ME TAAAATA DVIIIIIGNI MEEEEE.....ME BOLIJO NOOOOOGEEEEEEEEEEEEEEE.....groza!!!! cel restavracija nas je gledala kot zelene marsovce. smo rekli NE in pika in nismo popuščali, ne parlamentirali, ne se pogajali, nič! on pa DVIIIGNI MEEEEE, ME BOLIJO NOOOOGEEEE....a pol pa pridemo na igrišče, pa ga noge več ČUDEŽNO ne bolijo, ko dve uri dirka gor pa dol po toboganu, ne, ne, takrat ga čudežno nič več ne boli! in kaj mislite, da se je kaj navadil? nič. po 11 dneh nepopuščanja 3krat na dan v restavracijo in ostalo kar smo pač hodli naokoli, je izsiljeval. jaz ne vem, no, enim otrokom je dovolj enkrat povedat in pokazat, naš pa 11 dni "treninga" in nič noče razumet, on vztraja dalje! no, res pa nam je tamala zbolela in ko je blo treba šibat k zdravniku, sva ga res morala nest, ker če ne nebi prišli nikamor. tu sva ga očitno polomila, samo kaj si more človek, to je višja sila, tu nimaš kaj. s tem, da je zbolela po nekaj dneh, in do takrat bi Liam že lahko poštekal, da ga ne bova nosla, pa ni. Aja, mimogrede. koliko so vaši kaj visoki in težki? Naš Liam je visok okoli 104 in ima 16kg. Sicer zna lepo in precej pojest, samo se mu pa nič ne naloži...ker stalno šiba in nima sekunde miru...ga je sama mišica, žilav in močen je kot bikec! Mogoče če bi ga nosla, bi vskladiščil kako kalorijo
|