pearl -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (27.6.2007 0:12:46)
|
Ojla! Mi mamo doma tako norišnico, da sem si komaj zadnja dva dni utrgala malo časa in skočila na forum, kva dogaja. Naty Taja Čestitke, čestitke za tvojo diplomo, kapo dol. In mali Maruški za velik podvig njenega življenčka. Mi smo pričeli s vstajanjem kak teden nazaj, počasi bo. Je pa tako posrečena, ko nič kaj ne sedi, ampak je non stop na kolenih in se tudi tako igra. Me je čisto posnemala, jaz namreč pri mizi jem z nogo pod ritjo, pa učila sem se tako, skratka na nogah je sedeti zakon[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Glede hranjenja pa tako, nič kaj ne maramo zelenjavnih župc. Obužuje pa rezance, pa ocvrte šampinjone. Sem jih dvakrat naredla in je tak žicala, da sem ji le s slabo vestjo dala, seveda brez pohanega in je kar cmokalo. Danes pa še niti dveh žlic zelenjavne juhe ni pojedla. Da pa ne govorim, kak je v gostilni, tam bi kar vse zmazala, dam ji kako juho (bolj rezance, kot čisto), če le ni preveč soljena, riž, kaj puranjega in to je to. Pa nismo še prebili 9 kg, nič kaj ne pridobiva na teži zadnja dva meseca. Smo pa prejšnji teden na obisku padli s kavča in smo imeli prave dirke okrog dohtarjev, pa so nama jo hoteli dati kar na slikanje ličnice, ker je imela malo rdečo ličko in na notranji strani čeljusti malo plavo (verjetno bo zobek), ampak je vse tako sovpadalo. Slikanje sva na predlog rentgenologa tudi odločno zavrnila, ker je bila Vanessa čisto živahna in dobre volje, brez kakih vidnih bolečin, pa še nič kaj ne bi koristilo. Ampak ta padec smo vzeli precej resno, pa tudi zdravniki so nas pošiljali sem in tja. In, pri nas je začela počasi hiška rastit, pritličje že stoji. Zdaj pa ne vem, kako naj rešim kuhinjo. Sem študirala, da bi imela na otoku štedilnik, pa mi nekak ni zaradi prehodnosti na teraso. Na ta veliki steni pa imamo okno. Takle je 3,60 m dolga stran 1,60 m stena na vsako stran, na sredini okno 60 cm. Pod oknom bi dala korito, za ostalo pa mi je zmanjkalo idej. Levo ali desno štedilnik, nimam idej. Če ima katera kako idejo, na plan z njo. Vse dopustnice in mali dopustniki UŽŽŽŽŽIIIIIIIVVVVVVVVAAAAAAJJJJJJJJTTTTTTTTTE!!!!!!!!!
|
|
|
|