|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosna posteljica-ležišče
17.7.2006 8:44:27   
ery
Ojla..

Sedaj me pa res zanima kaj ve daste na posteljico to prenosno, kajti Nika bolj slabo spi, sedaj ko je v varstvu..ker je samo tista obloga..

A daste kakšno gobo, peno, jogi?? Ne vem.. Pa še tako nizko ležišče je, da se mama težko skloni..

A ima katera kakšno idejo?

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenosna posteljica-ležišče
17.7.2006 8:53:32   
ajdaN
Na vikendu imamo tanek jogi - ker velikokrat prespi tam. Če gremo kam na dopust ima samo tisto podlogo pa ene 2x prepognjeno rjuho čez. Spi brez problema tako kot doma.

Meni je všeč globoko ležišče - ko bo enkrat vstajal se ne bo mogel prevrniti čez. Pri navadni postelji v to nisem tako prepričana.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 9:06:42   
katarina2004
Jaz imam prenosno posteljico pri moji mami tam kjer se moj malček pazi in sem kupila jogi, ker je bila tista podloga sama malce pretrda. Če pa gremo kam imam pa sabo zložljiv jogi.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 9:08:12   
lenika
Mi smo dali naredit eno tako blazino po merah.

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 9:16:10   
soris
Tudi meni se zdi to ležišče pretrdo, zato položim dol kar kakšno odejo, dekico ko gremo na morje ali je pri babici. Da je globoko ležišče je pa fajn zato ker se lahko spremeni kar v stajico user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2006 9:57:11   
Maleal
Jaz sem dala spodaj debelo koco in je na morju lepo spal.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2006 10:35:59   
Mimmi78
Moj otroček je mirno spal kar na podlogi, čeprav je res kar malo trda. Drugače pa bi pod rjuho dala kakšno oddejo.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2006 11:35:52   
coco
V otroških trgovinah lahko kupiš takšen zložljiv jogi (bolj pena) prav za v prenosne posteljice. Naš na njem dobro spi.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2006 13:03:31   
lumpy
Kot je napisala coco, kupi tale zložljiv jogi narejn prav za tele prenosne posteljice, v Avstriji stane 19€, pri nas pa tudi mislim da ni velike razlike v ceni, imajo pa jih v otropkih trgovinah ( Pikapolonica, Baby center...).

Otroci na teh ležiščih menda dobro spijo ( tako pravijo iz izkušenj še ne vem, ker ga šele nameravamo kupiti za na morje )

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2006 13:36:02   
sazi
Mi smo v Leclercu kupili tako zložljivo peno - je debela cca 3cm in se zloži na 3 dele. Cena je bila neprimerno ugodnejša od tistih pen, ki jih prodajajo npr. v BC (mislim, da je bila cca 2.500 sit).

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2006 13:54:42   
ursa_p
Mi imamo prenosno posteljico BBY z dodatnim dvignjenim leziscem ... tako da ima dve visini. Spi samo na tej peni, ki spada k posteljici ... danes je prvic celo noc prespal v tej posteljici (doslej je v njej spal samo cez dan) in ni bilo nic drugace kot v njegovi posteljici z jogijem. Mu pa tudi ne bom dajala nobene druge pene, ker je vse ostalo samo se bolj vroce.

Lp, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2006 14:54:37   
tina104
Mi imamo notri pravi jogi 120x60.
Glede na to, da mislim, da je tvoj user posted image  star skoraj eno leto, ne bi bilo dobro, da daješ jogi na višji položaj. Drugače pa smo pri nas imeli (prva dva meseca je  našuser posted image  notri spal) tako narejeno, da je bil jogi dvignjen  - moj je iz iverke naredil tako "polico".

Oprosti, če se motim o starosti tvojegauser posted image , če pa se ne motim, pa tako po mojem ni več takega problema ga noter in ven vzet, če sam vstane.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2006 15:02:14   
NRMM
Jaz sem ji pri dediju in babici dala na tla posteljice 7 cm peno in prav fino spi v njej. Predno smo pa to peno nabavili, pa sem imela v njej tisto posteljno podlogo, pa tri podloge puzzlov in debelejšo odejico, ker se mi je sama podloga zdela nekoliko trda.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?