Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 8:53:32
|
|
|
|
ajdaN
|
Na vikendu imamo tanek jogi - ker velikokrat prespi tam. Če gremo kam na dopust ima samo tisto podlogo pa ene 2x prepognjeno rjuho čez. Spi brez problema tako kot doma. Meni je všeč globoko ležišče - ko bo enkrat vstajal se ne bo mogel prevrniti čez. Pri navadni postelji v to nisem tako prepričana.
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 9:06:42
|
|
|
|
katarina2004
|
Jaz imam prenosno posteljico pri moji mami tam kjer se moj malček pazi in sem kupila jogi, ker je bila tista podloga sama malce pretrda. Če pa gremo kam imam pa sabo zložljiv jogi.
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 9:08:12
|
|
|
|
lenika
|
Mi smo dali naredit eno tako blazino po merah.
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 9:16:10
|
|
|
|
soris
|
Tudi meni se zdi to ležišče pretrdo, zato položim dol kar kakšno odejo, dekico ko gremo na morje ali je pri babici. Da je globoko ležišče je pa fajn zato ker se lahko spremeni kar v stajico .
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 9:57:11
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem dala spodaj debelo koco in je na morju lepo spal.
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 10:35:59
|
|
|
|
Mimmi78
|
Moj otroček je mirno spal kar na podlogi, čeprav je res kar malo trda. Drugače pa bi pod rjuho dala kakšno oddejo.
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 11:35:52
|
|
|
|
coco
|
V otroških trgovinah lahko kupiš takšen zložljiv jogi (bolj pena) prav za v prenosne posteljice. Naš na njem dobro spi.
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 13:03:31
|
|
|
|
lumpy
|
Kot je napisala coco, kupi tale zložljiv jogi narejn prav za tele prenosne posteljice, v Avstriji stane 19€, pri nas pa tudi mislim da ni velike razlike v ceni, imajo pa jih v otropkih trgovinah ( Pikapolonica, Baby center...). Otroci na teh ležiščih menda dobro spijo ( tako pravijo iz izkušenj še ne vem, ker ga šele nameravamo kupiti za na morje )
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 13:36:02
|
|
|
|
sazi
|
Mi smo v Leclercu kupili tako zložljivo peno - je debela cca 3cm in se zloži na 3 dele. Cena je bila neprimerno ugodnejša od tistih pen, ki jih prodajajo npr. v BC (mislim, da je bila cca 2.500 sit).
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 13:54:42
|
|
|
|
ursa_p
|
Mi imamo prenosno posteljico BBY z dodatnim dvignjenim leziscem ... tako da ima dve visini. Spi samo na tej peni, ki spada k posteljici ... danes je prvic celo noc prespal v tej posteljici (doslej je v njej spal samo cez dan) in ni bilo nic drugace kot v njegovi posteljici z jogijem. Mu pa tudi ne bom dajala nobene druge pene, ker je vse ostalo samo se bolj vroce. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica-ležišče 17.7.2006 14:54:37
|
|
|
|
tina104
|
Mi imamo notri pravi jogi 120x60. Glede na to, da mislim, da je tvoj star skoraj eno leto, ne bi bilo dobro, da daješ jogi na višji položaj. Drugače pa smo pri nas imeli (prva dva meseca je naš notri spal) tako narejeno, da je bil jogi dvignjen - moj je iz iverke naredil tako "polico". Oprosti, če se motim o starosti tvojega , če pa se ne motim, pa tako po mojem ni več takega problema ga noter in ven vzet, če sam vstane.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?