|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kuhanje na dopustu ?
18.7.2006 14:18:22   
Anonimen
U, meni pa ni več do šotora, odkar smo trije. Se mi zdi tkao nehigienično, tisti skupni tuši... user posted image  Pa tamala, ki skoz nekej po tleh pobira, pa okol nosi... Pa gužva s šotori, ko nič ne moreš, če se ti eden sred kuhne namontira. Najbolj pa mi najeda, če je slabo vreme, še jest ne moreš. Skratka, težko, da se obm še kdaj navdušila nad kampiranjem (pa sem hodila kampirat skoz do pred 3 let).

Meni pa je najlepši občutek, ko grem zjutraj tudi še vsa zapopana s tamalo po kruh, pa potem ko na terasi v miru fruštkamo, se počasi odpravimo na plažo, pa potem ko kuham južno (meni je na morju res v velik užitek kuhanje - če bi šla v hotel, bi umrla od dolgčasa), ko počivamo, se spet počasi spravimo na plažo, zvečer pa spet polagano večerjamo in tamala spat, midva pa še 10 minut klepetava, nato pa oba mrkneva že ob 9h... ma res no, ne zamenjam za noben arab el barab, al kva je tisti hotel s 7 zvezdicami v dubaju

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.7.2006 14:19:19   
viv_
Ja kalbo, mamo kombiniran šporget & roštilj v enem http://www.bizrate.co.uk/camping_hikingequipment/oid413440452.html tko da učasih tudi kaj spečemo user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.7.2006 15:19:34   
Nasy
viv, super si napisalauser posted image user posted image user posted image pogrešam kampiranjeuser posted image moj ni glih za take stvari

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
30.7.2006 8:32:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
30.7.2006 17:40:21   
Mala koala
Ja, Domačica je pa v vročini zakonuser posted image , se tko fajn čokolada na prste prime. Mi jih nikol ne kupujemo, na morju pa je Domačica obvezna oprema. Mladostna nostalgija najbrž.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.7.2006 19:40:29   
iva01
Mi delamo podpeko na sto in en način(= litoželezni pekaš sestavljen iz zg in sp dela in se ga zameče z žerjavco)pica, meso zelenjava v glavnem kaj ti na pamet pade se notri lahk peče , drugač pa lavfajo testeni9ne, pa že pripravljene jedi, pa žar to itak more bit na morju

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
31.7.2006 8:02:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
31.7.2006 14:18:31   
katis
Kampiranje je zakon!

Smo včasih še s starši hodili precej v prikolice (saj poznate - sindikalne, zaprašene, pa prvi dan ful pucaš, da se sploh upaš uležt ...). Pa parkrat sem bila prej s šotorom za 2-3 dni, tko bolj na suhi hrani in konzervah.

No letos pa sva šla z mojim prvič s šotorom in brez elektrike. Sva imela plinski koher, pa svečke (za romantiko zganjat). Edino roštilj nama je pred odhodom crknil, pa sva šla en večer na mešano meso na žaru...

Jaz v kampu uživam - sploh, če so WCji urejeni. Če ne si pa izberem enga, kjer so taboljši tuši (pa se pol hodiva z dragim skupaj pod en tuš tuširat user posted image , tud če je mal bolj daleč...se splača).

Sicer je pa dobraa varianta sedaj, ko se v kampih dobi led na kile - pa nafilaš hladilno skrinjo z ledom in imaš hladilnik za dva dni. No problem. res ne rabiš elektrike. Pol imaš pa tak ljubi mir uživat...

Zjutraj priplezaš iz šotora, pa kavico skuhaš, pa zajtrkuješ medtem ko se veverice preganjanjo po borovcih nad tabo...

Pa zvečer, če se ti ne da v mesto, greš lahko kar v 'papučah' na sprehod ali pa mal na teraso pogledat...

Enostavno zakon.

Zvečer pa si morda narediš še kak romatičen večer na obali, prižgeš svečko, popiješ kakšno pivce ali vino pod milim nebom ob šumenju valov...

ahhhh... še pred 10 dnevi sem takole uživala....

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?