|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   adijo dopust
16.7.2006 22:31:26   
Mavrična zvezdica
Se moram še tuki mal skašlat -  naslednjo soboto naj bi šli na morje, danes me pa moj pokliče, da so mu v službi preklicali dopustuser posted image   (termin je 'rezerviral' že aprila). Haloooo. jaz sem se pa že tako veselila, da bomo za 14 dni naredil popoln odklop.

Tako greva z malim na morje sama. Oči bo imel pa dopust septembra, ko bom jaz v šoli, mali pa v vrtcu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: adijo dopust
16.7.2006 22:33:58   
Anonimen
Hm, pa mu verjameš in zaupaš?

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 22:42:20   
kapica
Skoda, te razumem da si jezna. A bos sla pa kljub temu sama za 14 dni?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2006 22:42:31   
BLAŽIKA
Ah to pa je res nesramno od njegovih šefov posebaj, če vedo da ima družino.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2006 22:56:26   
Mavrična zvezdica
Ja, anonimna, zaupam mu 200%.

Šla bom pa verjetno res, za 14 dni pa ??? Glede na to, da imava oba z malim ful rada morje in da nama je doma že malo dolgčas bova verjetno res ostala kar dva tedna. S seboj bom nesla kako knjigo zase, pa Benjaminovo torbico z barvicami, prstnimi barvami, .....,user posted image morda celo modelčke za vlivanje pa bova mal ustvarjala, brala knjigiceuser posted image , se potepala po obali..., se kopala...

Nekako sem se že prepričala, da nama je z malim lahko ravno tako zelo lepo. Priznam, da se mu doma ne bi mogla tako posvetiti, ker me vedno zmoti nepospravljena posoda.... na dopustu pa se lažje odklopim in vem, da nama bo lepo. (Ampak očija bova pa vseeno pogrešala.)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2006 23:00:30   
Anonimen
A pa se sploh sme kar takole preklicati dopust? Mislim - s starni delodajalca? Kar čez noč? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2006 23:11:44   
Mavrična zvezdica
To sem tudi jaz vprašala, ampak oni razlagajo, da lahko, ker je nepričakovano nekdo zbolel in se jim je podrl cel razpored (jaz mislim, da je problem v tem, da nekateri niso najbolj vešči v delanju razporedov). Ker pa gre za varnostno službo, se potem sklicujejo na to, da mora biti na tem delovnem mestu le oseba usposobljena za tako delo in oseba z licenco, teh pa itak še nimajo vsi... Mene pa moti, da se tukaj sklicujejo na pravila, moj in še eden pa bosta zdaj vsaj tri tedne delala po 4 -5 dni skupaj z manj kot 12imi urami počitka vmes - kar pa tudi ni po zakonu. Tega pa ne vidijo oz. nočejo videti.

Je pa to stara zgodba.  Isto se nam je zgodilo predlani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2006 23:15:26   
Anonimen
Mislim, da se to ne sme. Če eden zboli, to ne bi smelo vplivati na dopust drugega. Ta, ki je namenjen na dopust (ki mu je bil odobren), ne odgovarja za razpored dela. To imajo čez nadrejeni. Če nimajo dovolj zaposlenih ali če tiste, ki jih imajo, ne znajo organizirati, je to njihov problem. Morajo pač zaposliti (vsaj začasno) še dodatne. Dopusta pa zato ne bi smeli skenslati. Mislim, da so pri tvojemu samo poskusili, on pa se je iz ljubega miru (ali pa, če se boji za službo) strinjal.
Jaz se ne bi.

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2006 23:21:41   
kapica
Ja to je res da na morju bolj odklopis kot doma, ko te vedno nekaj zmoti.
Saj prav da gres, zakaj pa ne, jaz vem za mene da bi mi bilo 14 dni le prevec dolgcas brez mojga user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2006 23:24:55   
Mavrična zvezdica
V tej firmi ne sprašujejo, če se strinjaš - samo dobiš nov razpored in obvestilo, da je dopust preklican. Če se pa začneš upirat, pa dobiš najslabša delovna mesta, vsak dan na drugem koncu npr. Gorenjske, deljen delovni čas in še in še in še.Sploh bi pa več kot en teden potreboval, da bi našel nekoga, ki bi bil sploh pripravljen poslušat.

Se še predobro spomnim, kako je bilo z očetovskim dopustom, pa tudi ne bi smel biti problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2006 23:26:32   
Anonimen
A pa ste že kej dobil kkšno idejo, da bi se mal (če ne drugač, pa anonimno) inšpekciji prtožl? A so to naši, ljubljanski varnostniki? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2006 23:41:50   
Mavrična zvezdica
Jaz bi se že, on pa user posted image

Najdeš pa tele varnostnike povsod po Sloveniji, ne vem če niso kar največji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2006 23:42:19   
Anonimen
G(lupih) sedem, a? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2006 23:55:32   
Mavrična zvezdica
Poskusi, še enkrat! S_ _ _ _ _

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.7.2006 23:56:52   
Anonimen
Poznam. Je Kamikaza tudi tam delal (honorarno). Sicer so mu redno plačali, pa tudi akontacija dohodnine je bila OK, ampak to je pa tudi vse. Noče nazaj. Zakaj neki? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2006 0:05:44   
Mavrična zvezdica
Prav imaš -' to je pa tudi vse'.

Je pa res, da sva oba dala skoz tudi kar nekaj bistveno slabših delodajalcev - med njimi tudi kake dve varn. službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.7.2006 0:07:00   
Anonimen
Saj tudi plača ni bila tako svinjsko slaba in tudi namatral se ni nič kaj, ko je tam sedel in gledal u luft (no, tudi to je svojevrstno matranje, ampak skupaj z igrico na računalniku in TV-jem), ampak mu je pa urnik dela zje*al cel bioritem in je vse skupaj poslal v tri krasne.

Neposredna povezava do sporočila: 17
17.7.2006 0:15:50   
Mavrična zvezdica
Ja bioritem in družinsko življenje so res večkrat na psu.  Ima pa na srečo zdaj del. mesto z zelo fiksnim razporedom (12 ur podnevi, 12 ur ponoči, dva dni frej...) in precej dela (mu ni dolgčas).

Je pa kriza, ko se jim kaj zapaca - marca je delal 27 delovnih dni!!!!! In jaz sem skakala do stropa, ker se praktično nisva srečala drugje kot na vhodu: on iz službe, jaz v službo, jaz iz službe, on v službo.

Sva pa na račun njegovega delovnega časa lahko imela Benjamina dve leti doma - občasno, ga je za kako urco popazla babi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.7.2006 0:18:17   
Anonimen
Mi je znano, ja... še preveč, na žalost... tako nekako sva velikokrat midva s Kamikazo, še zdaj, ker jaz delam ponoči, on pa nekjkrat na teden podnevi... Ampak ne bo pa nobenih problemov z varstvom za Robija... mislim, da ga še ne bova dala kar takoj v vrtec... vsaj še dve leti ne, dokler Kamikaza ne konča šole, bova imela takle zmeden urnik...

A vzameš mene s sabo na dopust, namesto dedca? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
17.7.2006 0:26:02   
Mavrična zvezdica
Z mano na dopust - z veseljem.

Srečanja na vratih: midva nekako tako funkcionirava že kakih 6 let in septembra bo prvič, da bomo vsaj približno usklajeni: šola, vrtec dopoldne za naju s tamalim, oči pa... Do sedaj sem vedno še popoldne letala na tečaje in nazaj - letos računam, da bom malo skenslala.

Mali gre pa v vrtec bolj zaradi otrok - je najmlajši v žlahti, v vasi praktično ne poznamo nikogar, ker smo se nedavno priselili, od kolegov pa večina tudi še nima otrok, ali pa so predaleč.

(Sva pa čist s teme.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.7.2006 0:27:04   
Anonimen
Vsak kdaj zaluta. user posted image  Kam torej greva na dopust? Kdaj že? Za kolk cajta? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
17.7.2006 0:30:36   
Mavrična zvezdica
Ker nama ni treba čakat na dedce, greva kar v petek, v Peroj, za (vsaj) 14 dni.
Štima???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.7.2006 0:31:05   
Anonimen
Petek je OK, samo - kje pa je Peroj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
17.7.2006 0:37:06   
Mavrična zvezdica
Peroj - blizu Fažane v Istri.  Jaz nisem bila že nekaj let. Moti me, ker morje ni blizu: letos bom samo vzela kolo, ker mi je čist mem stalno cijazenje z avtom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.7.2006 0:38:10   
Anonimen
U, za Fažano pa vem, kje je. Sm bla zravn, u Banjolah. Kolk me bi pa to koštal? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.