Blacky30 -> RE: Torta in fotografiranje v MB (22.7.2006 12:29:52)
|
Evo, tel.št. od Slaščičarstvo Simona: 02/62-96-334; 041/962-771, Ptujska cesta 118, 2204 Miklavž na Dr. polju Cena torte pa je bila kar smešna, za velikega medveda, pol višnjeva, pol čokoladna, za 25 ljudi, je stala 7000 sit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa kako dobra je bila. Glede slikic pa takole: Tortico prineseš s seboj, ne rabiš se naročit prej. Potem pa gresta na levo noter, če greš v tisti Foto Tabor pri San Remo špageteriji. Ena gospa ga potem slika, da ga na stolček, ti čepiš zraven in ga malo držiš, tega se na slikah potem ne vidi. Najprej samo njega slika, potem mu da v roke žogo, potem medvedka, potem pa postavi na mizico torto in ga postavi zraven, da stoji poleg nje. Vmes med vsem tem nonstop menjava ozadja. Potem še svečko prižgete in jo da na torto, tako da jo imej zraven in slika še tako. Potem vpraša, če želite družinsko sliko in vas slika vse tri na več načinov. Potem pa, ko sem ga oblačila in sem mu dala tisto lepo zimsko kapico gor, pa se ji je tako dopadel, da je rekla, naj ga postavim na stol nazaj, da ga še takega slika. In mi je dodala še te slike zraven.
|
|
|
|