|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča in prehlajena
16.7.2006 19:20:27   
sončnica22
Čao,
je katera med vami v nosečnosti imela težave z grlom, nosom!Sem v 22.tednuuser posted image ! Tako me boli pri požiranju, da je za popenit,nos imam čisto zabasan, tako da sem ga malo prej spirala z fiziološko raztopino, pa je malo bolje! Kako ste se rešile te zoprne zadeve!Že cel dan pijem kamilico z limono, pa ni nič bolje! K dežurnem ne grem, ker so pri nas tako nasoljeni, da je za ponoret!Kaj mi svetujete, sem čisto brez idej! Tako nebi rada pila tablete, upam da mi katera pomaga s svojimi izkušnjami! Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča in prehlajena
16.7.2006 19:56:27   
tinkamiška
Bogica, nimaš veliko za nardit, jst sem bla tudi malo bolana med nosečnostjo, sem ravno tako kot ti pila čaj z limono, sem si pa tudi prežgan sladkor nardila, pa žajblove bonbone lizala. Je zoprno, vem...upam, da te bo tale grd prehlad kmalu zapustil.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sončnica22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 21:54:56   
tinaaja
Cajcek, vitamini, pod kouter in pocivat. Dugace pa ce gres pod iskalnik so punce pisale o naravnih metodah zdravljenja prehlada in viroz.. Pocajtaj se user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2006 22:28:36   
pinkiponki
Jst ti predlagam spiranje grla z žajblom, pa kakšne vršičke domače, če jih imate!!! Limona pa za grlo ni najboljša, baje da draži sluznico, meni so jo odsvetovali dohtarji, pol pa ne vem

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 10:16:59   
hebeba
To pa res ni prijetno, ti verjamem!
Poskusi z ustno vodo LISTERIN, mislim, da jo dobiš v Mulerju..Je močna ko user posted image  ampak zelo pomaga. Moraš grgljat. Poskusi!
Ker smo ženske takšne, da zmeraj nekje nekaj beremo..sem jaz nekje prebrala, da kamilce med nosečnostjo niso najboljše..

Želim ti, da se ti stanje čim prej poboljša in ozdraviš! Pa javi kako in kaj!

lp

(odgovor članu sončnica22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2006 13:00:08   
sončnica22
Punce hvala vam!
Sem poslala svojga v trgovino po žajbljov čaj,pa pridno grgram v kopalnici-prav smešna sem upam, da bo pomagalo! Pa po zeliščne bombone z žajbljem-Ricola sem ga poslala in sedaj upam, da mi bo kmalu bolje!
hebeba sem šla pogledat za kamilice med nosečnostjo,lej tole sem našla
http://www.lekarna-lj.si/070_storitve_izdelki/izdelki_farmacevtsko/0140/0020!
Hvala vam za nasvete in lepo ter mirno nosečnost!
Lp od Sončnice

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?