Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 15:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro sta začeli
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:05:02
|
|
|
|
tincci
|
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:46:47
|
|
|
|
Naja31
|
Kaj si pa dodala zraven cvetače? Mogoče je na kakšen dodatek alergična? Moj je flekast postal v dveh urah ko sem mu dala skutico z marelicami od Ljubljanskih mlekarn , ampak pri vama je bilo pa res ekspresno. Daj cvetačo na stran za nekaj mesecev in potem poskusi s čisto majhno količino.
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:48:27
|
|
|
|
KODA
|
Do 72 ur,se lahko pokaže alergijska reakcija.
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 17.7.2006 11:33:33
|
|
|
|
coco
|
Nam se je alergija na mleko pokazala šele po cca.5-ih dneh, ko sem sinčku tudi postopoma zviševala mlečno dozo. Možno pa je, da je tudi od izpostavljene doze alergena odvisna hitrost reakcije - vsaj pri nas. ....ojoj, tako huda reakcija na cvetačo..... :( Pazi, če mogoče dodajaš v hrano kakšno kapljico olja. Navadno olje lahko vsebuje arašide. Meni so svetovali uporabo 100% sončničnega olja, pa še to je najbolj ziher tisti z SQ (slovenska kvaliteta). No, toliko za informacijo! lp, coco
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Kdaj greste najraje na dopustSparkpozimi (
7%)
poleti (
85%)
ne morem se odločiti (
7%)
Število vseh glasov: 260Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!