bori1 -> RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006 (1.6.2007 19:50:27)
|
Joj, kako vi to že hodite[sm=bravo.gif],... Matic pa plazi in se dviguje in potem gre na pete in dvigne rit in je sam nase hud, k ne gre še dugo v luft[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Danes zjutraj sva imela halo. Ati namreč službeno pohaja[sm=smiley36.gif] in sem zakonsko postlo delila z mojima prestolonaslednikoma[sm=smiley36.gif]. Morda je umestno omenit, da je smrčanje vsekakor dedno saj Maruša drgne natanko tako kot njen tatič[sm=zmeden.gif]. Ob pol osmih sem zagnala paniko ker je treba v vrtec - do osmih in gremo v kuhinjo, Maruša še lula vmes, jest pa Matica nesem in se mi zdi čudno zakaj tako brca. In ko pridemo na svetlo ga pogledam - miži. Čudno. Ker sem bila tudi jaz še zalepljena užgem luč in vidim .... [sm=hudicek1.gif]PANIKA[sm=hudicek1.gif]... obe uči zagnojeni[sm=smiley19.gif], zalepljeni in prisušeni[sm=smiley19.gif]. Sem šibala pod toplo vodo, sproti kamilce dala na šporgert in jokala. Seveda je jokal tudi on in potem še Maruša ki se je ustrašla ko ga je vidla. Ko sem ga nekako odlepla je bil zopet smejko. Čez dan sem še trikrat sprala s kamilico in sedaj tudi, ko je šel spat. Klicala sem pediatrinjo, pa pravi, da če do nedelje ne bo ok, da prideva k njej, da dežura na urgenci,[sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif]... Vam povem, da sem vsega vajena, bušk, krvi, prask, modric, ampak tole je pa blo[sm=hudicek1.gif],... Sem pridobila nekaj novih sivih las danes, verjetno (sicer pa bo cajt,... sem se pohvalila da 15.8. zalivam svojih 30[sm=smiley36.gif] in možičkovih 40?) Drugače pa da odgovorim še zgoraj - Matic ima samo 8 zob, ki jih je pridobil v 12 dneh, s čimer je za samo 1 dan premagal sestro. Ima cca 10 kg in na zadnjem merjenju - 3 mesece 76 cm, podatke bomo drugi torek ažurirali[sm=bravo.gif]. Velika sestra se je včeraj rokovala z županom - so zaključili vrtčevsko šolsko leto, bralno značko in zmagali na likovnem natečaju. Vpisali sva se v glasbeno pripravnico in tretjo stopnjo Urške, najnovejše pa je to, da smo zamenjali fanta, s katerim smo se držali za roke leto in pol, obvladamo izgovorjavo R - kar se meni sicer ne zdi nič posebnega, vendar to zmore edina v svoji starostni skupini vrtca in obožujemo vožnjo s skirojem - kolo ni zanimivo, rolerji naročeni za rd. Danes ustvarjamo vabila za bratov rojstni dan - naročili smo torto traktor in to čokoladno, ker jo tameli obožuje[sm=smiley1.gif],... Kaj še;... mi jemo vse, jagode in pomaranče že od 7 meseca, na novo pijemo čaj z medom in limonado - zaenkrat brez posledic. Ne mara piščančjega mesa, uspešno pa krade Maruši čevapčiče[sm=jezicek.gif]. Spi sam v svoji sobi, tudi zaspi sam s tem da si potem ko grem ven vedno "zdeklamira" kaj. Zaenkreat toliko - mam še ene perlice za speglat - pa tudi prebrat še enih 10 strani,... Čav
|
|
|
|