nina166 -> RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006 (17.4.2007 23:08:35)
|
Dober večer! Danes pa je za nami res razburljiv dan. Ati si je vzel za danes dopust, ker smo imeli pregled v razvojni, potem pa smo imeli namen it še k babici in dediju (moji tašči in tastu), ker je imel moj še ene opravke tam. Sem mislila kako bo fajn, gremo tja na kosilo, moj uredi kar more in potem pridemo popoldan domov, mal pospravimo in se grem jaz učit, ker imam ta teden še en izpit. Pol pa danes zjutraj kličejo dragega iz službe, da mora obvezno prit, ker imajo en projekt, kjer jim že voda teče v grlo. Je bil ful jezen. Smo šli v razvojno, potem sva peljala atija v službo, in sva šla sama k tašči in tastu. Potem pa sem šla popoldan po mojga v službo. Se je najedel, porihtal opravke, potem sva še taščo nekam peljala in smo prišli domov ob 7-ih zvečer. Domen se je šel cartat k naši babici in dediju, midva pa sva hitro letela še na parcelo zalit pevcarčke, da se ne bo vse posušilo. In tako smo prišli domov malo čez 8. Sva hitro zrihtala Domna, se je najedel in ni hotel spat drugače, kot meni na rokah. Tako da sva šla skupaj spat, dokler ni trdno zaspal. Zdajle pa sem še kuhinjo pospravila, speglala, in je šel naš prosti dan po gobe. In da povem še kaj se nama je naredilo pri tašči. Jaz sedim za mizo, Domen pa svoji zraven mene na klopi in ima na mizi igrače in se igra. Potem pa da tašča na mizo en pisker krompirjevega zosa in obrne zajemalko proti nama. Sem sicer držala Domna, a se je tako hitro zagnal proti zajemalki, da predno sem registrirala in ga potegnila nazaj, sem že imela eno zajemalko zosa po sebi. V trenutku se je zagnal in vsega je bilo konec v sekundi. Sem se tak ustrašla. Domen na srečo ni nič dobil po sebi, mene pa je čez kavbojke kar fajn opeklo. Me je peklo ko hud..., pol so se mi naredili mehurji, zdaj pa so se mi že predrli. Je šel moj v lekarno in so mu dali neko tekočino, da bi si s tem namazala, samo si ne upam, ker imam predreto in se bojim da me bo ful peklo. Pa bo že boljše. V razvojni smo vredu zritali. Je pokazal kako je velik, povedal, kakšna je njegova ritka, ko je ukakana, dal papa. Je rekla, da je super fantek in čist vredu razvit. Samo da je Domen vredu, drugo pa sploh ni tako pomembno. nas5 upam, da se čimprej pozdravite...oba, Tina in oči Grem spat, ker sem tak zmatrana...namesto, da bi se danes odpočila, ker je imel ati "dopust" pa sem čisto sesuta. Upam, da bo vsaj Domen tako priden in bo spal celo noč. Lepo spite in čimmanj nočnih vstajanj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|