Anonimen -> RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006 (17.2.2007 7:24:11)
|
Dobro jutro punce, Domen čestitke za dopolnjenih osem mesecev tudi iz moje strani. Pa tudi miceni Emi dobrodošlica. Staršema pa čimveč prespanih noči iz prečudovitih trenutkov. Ah punce, ko se spomnim nazaj.... Janu želim da bi se izkašljal čimprej da ga tole ne bo več jezilo. Bipsy fajn da sta šla poslušat, boš vsaj mirna. Sposa mi žal ne dojimo, ampak Erdbeere tudi jaz sem mnenja da tale dieta ne more škodit. Jaz jem zdaj bolj raznoliko kot pred dieto. Pa hvala Erdbeere za recept. Sem se kar za fižol zagrela. Sem pa dan pred tem jedla jajca v solati in mi je bilo včeraj tako zelo slabo, da je bilo za znoret. Tako da si še fižola na jedilnik nisem upala dat. Sem kar riž jedla, se mi je zdel pri razdraženem želodcu bolj primeren. Včeraj sem bila res taka kot da me je vlak povozil, strah me je bilo le to, da slučajno zopet nisem imela take sreče in pojedla kako sumljivo jajce. Sem že imela probleme s salmonelo in je bil strah toliko večji. No, danes sicer še čutim v želodcu, ampak je bolje. Super da je Teja bolje. Tile vrtci so zgleda prava gojišča teh virusov. Pri nas še tudi kar strašijo s tole škrlatinko, me je vsak dan znova groza. Včeraj sem imela namen pečt krofe, pa najprej jajc tu pri nas nisem dobla tapravih, potem mi je bilo še slabo. Pa sem se odločila da glede na to, da jih itak jaz največ pojem, moji niso ravno navdušeni, obiskov kakih posebnih ne pričakujem, pa še Maruši sem obljubila da bomo šli na Ptuj in nas itak popoldne ne bo doma, tako da....mam kar slabo vest, ampak ne bom jih pekla letos. Si bom na Ptuju privoščila kakega svežega, nekaj kupila za domov in je to to. Tako kislo zgleda zunaj, mi kar ni popoldan na pustovanje hodit. Samo tega veselja ji ne morem vzet. Jutri pa povorka, čeprav ne vem kako bomo to s Saro speljali, midve bova verjetno kar v vozičku pohajkovale po ulicah, ati in Maruša pa si bosta pogledala. Tako, grem zdaj pripravljat za kosilo, pa posesat bo malo treba, se pa moram pohvalit da sem včeraj spravila perilo v red, je bila Sara tako dobre volje in je zraven čebljala v sedežu za hranjenje in sva vse naredili. Pa še naučila sem jo da pokaže kako je velika. Torej dvojna korist. Perilo zlikano, pa še moja čmrlja zdaj nonstop tišči rokice v zrak in gleda če jo kdo vidi. Aja, Mimi30 tudi mi smo iz okolice Mb in smo v MB iskali jasli, pa je kriza. Septembra bi se našlo, tako sredi leta pa je vse zasedeno skoraj. No, v bistvu smo mi moledovali v vrtcu kjer je zdaj Maruša, ker nam je poznan, domač in še zadovoljni smo, pa ni bilo prostora. Tako da pohitite. Psa pa imamo zdaj tega zunaj. No, ima del boksa zunaj, prisvojil pa si je tudi polovico garaže not, tako da je fajn na toplem ko se mu zahoče, pa še promet na ulici lahko tudi šteje in laja na mačke. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Smo pa imeli prejšnjega kosmatinca not. Pri Maruši ni bilo nobenega problema, se je kar hitro naučila ravnanja z živaljo. To učimo tudi Saro. Imamo namreč še zajčka not in nam zaenkrat še ne uspeva, čeprav se mi zdi da je bolj nežna od Maruše. Saj se bodo naučili. Jaz ne morem biti brez živalce doma, sem jo tudi jaz imela vedno in so mi pri srcu. Naš prejšnji peso je bil pri nas čez 15 let in upam, da nam bo tudi tale delal družbo še dolgo. Je tako fino vzet ga zraven na sprehod, pa Sara bi ga kar vlekla za dlako, on pa lizal, tako da moram zdaj kar biti pripravljena vedno. Je velik in bi jo mimogrede z vozičkom vred prevrgel ko bi se hotel igrat z njo. Jojmene kako bo to zgledalo poleti, ko bo cel vrt njihov. Je namreč prava cartika in se z Marušo valjata kot nora. Še najraje se jezita tako, da je ona na gugalnici on jo pa za noge vleče. Mislim, včasih se prav nasmejimo. Ali pa se frajla spušča po toboganu, on pa grabi spodaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Lepo pustno soboto vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley8.gif[/image]
|
|
|
|