Anonimen -> RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006 (12.2.2007 8:55:12)
|
Dobro jutro tudi z moje strani. Edrbeere itak se moraš oddolžit, ker se zadnje čase malo manj javljaš, tako da ti kar piši zadnja zvečer, prva zjutraj, pa še vmes. Kar se pa spanja tiče. Mi imamo še vedno nočni obrok ob enih. Vmes se tudi še zbujamo, samo toliko, da mami da malo po ritki in mogoče po postelji poišče dudo. Nič se ne nosimo. No, če je vmes bolezen se tole spremeni na bolj pogosta vstajanja in nošenje. Nič pa več tega ne omenjam, ker sem vzela to za "normalno", se sprijaznila s tem, da moramo not spravit vse, kar smo pri Maruši spustili ko je lepo ninala od prvega meseca dalje celo noč. Me niti več ne muči utrujenost zaradi tega vstajanja. Imamo pa njeno posteljico še vedno ob najini v spalnici, tako da včasih samo roko malo stegnem in spimo naprej. Njena sobica pa čaka. Dokler ne bomo vsi pripravljeni. Me trenutno tako najbolj ugaja. Tudi moja dva sta danes zjutraj začela nov krog. Mislim, Maruša je zopet šla v vrtec. Moj dragi pa v službo. Ah, tile vikendi tako hitro minejo. Natti kako pa je s hčero tvoje sodelavke. Že kaj novega. Mi je dalo tole kar mislit. Kako hitro se lahko znajdemo v taki situaciji. Držim pesti da bo zgodba vseeno imela dober konec za vse. Kar se tiče srečanja. Jaz sem takoj za. Čeprav, ko pogledam dejstva, pri meni bolj slabo kaže. Sara se ne prevaža rada, imamo samo en avto, tako da bi bila vezana še na uro, ker moj takoj po službi leti v šolo,...res škoda, ampak bolj slabo kaže z moje strani. Smo pa drugače blizu MB. Boste pač morale vse poslikat, da si vas bom lahko tudi jaz ogledala. Če pa bo le možnost, pa pridem. Bi bilo fajn malo čvekat tudi v živo. Punce, mi smo včeraj pred spanjem sčistili nos v nulo. Sem včeraj študirala in študirala, prečitala vse kar se tiče aspiratorjev in odkrila, da niso te stvarce nobeni nevemkaki izumi. Sem enega pokazala našemu atiju, mu je takoj zasvetila žarnica in Sara je zvečer šla spat s čistim noskom. Bravo ati. Imamo čist nos in kar nekaj eurčkov v žepu. Samo ne bom pisala kaj smo naredili, ker se boste cepale od smeha in mislile da smo nori. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No, danes sva probali sami, ker se je čez noč nekaj malega nabralo, pa je bilo kričanje za znoret. Bomo počakali atija, je lažje. Greva pa danes prvič ven na najin enourni sprehod. Jupi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lepo se mejte
|
|
|
|