Anonimen -> RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006 (17.1.2007 8:35:40)
|
Ojla, se jaz samo malo javim da me ne odpišete[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pri nas živa norišnica. Maruša je konkretno zbolela in je doma cela boga. Vseeno se trudim da s Saro nista preveč skupaj, zračim kot nora, upam da mi uspe preprečit da dobi Sara tole virozo. Ker če je Marušo tako zdelalo, si ne predstavljam kako bi bilo šele pri njej. In zdaj si predstavljajte kako zgleda, ko je treba skrbet za obe, obe bi se cartali, obe istočasno jedli, obe šli ven, obe to, obe ono...skačem od ene do druge, vmes razkužim roke. Upam da nam rata....Ati zdaj sploh ne pride domov, ker ima v službi gužvo, tako da kar vmes nek sendvič vrže vase, potem pa v šolo. Ko pride domov, bi se rade volje posvetila malo njemu, bi kako rekla, ampak oči kar skupaj lezejo. Danes zjutraj je vstal prej, mi skuhal kavico, pripravil za Sarino umivanje, skuhal čaj, Maruši dal vsa potrebna zdravila, sčistila sta nos, vse....Mami je zjutraj samo vstala in popedenala tamalo. Mah saj se vam zdaj zdi to malenkost, samo meni je veliko pomenilo in sem vam morala tole povedat. Zdajle pa v nov dan, vse od začetka....jao čisto sem že zbita. Punce mejte se lepo.
|
|
|
|