bipsy -> RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006 (29.11.2006 16:19:04)
|
Pozdravljene punce! Najprej hvala vsem skupaj za vzpodbudne besede, me je kar v boljšo voljo spravilo,ampak le dokler nisem včeraj prebirala forum-razvoj dojenčkov-razvojna ambulanta, pa vam moram povedat, da me je groza, čist sem spet panična, ker mi naj bi imeli kontrolo v RA, menda enkrat konec dec.čakamo datum, kot kaže bomo v dec.kar velik hodili okrog dohtarjev,najprej slikanje kolkov,pa eege,pa 3cepljenje-posvetovalnica,nekje vmes pa pride še Ra.Ko sem včeraj prebirala forum o tej temi Ra, me je začela ful panika lovit, ker naš Jan kadar se razburja in mu kaj ne paše, se meče nazaj in dela nekakšen most-in sem o tem včeraj brala in me je skor kap.Mi smo dobili par vaj da smo ga naučili da si prijemlje nogice,itd.Stanje se je zelo hitro popravilo, tako, da sem bla že čist vesela, češ saj je vse ok, ampak potem pa včerajšnji šok od foruma-me je res groza,komaj čakam, da gremo v Ra, da dobimo še kakšne nove vaje za to zategovanje-most, sem pa trdno odločena, da bomo upoštevali vse napotke o handlingu, ker baje te stvari-pravilno nošenje otroka,itd....pomagajo!!!! Nina in Sisi, kar se pa tiče kilogramčkov, pa se ne obremenjujem preveč. ker zaenkrat še dojim in pravijo, da naj nebi doječe mame hujšale, tako, da bom raje počakala še par mes.in ko bomo zaključili z dojenjem grem pa na eno izy dieto, ker nisem ravno pristaš strogih diet,raje se bom začela ponovno s športom ukvarjat, kolesarjenje in tek, in verjamem, da bodo potem te odvečne kilce4-5(jih je preveč)šle kar stran-se bom potrudila. No, vam moram povedat, da mi je na nek način kar lažje, ker sem vam povedala, kaj me mori-resnično, drugač pa se bom probala čimbolj osredotočit na vaje z Janom in na čimbolj pozitivno razmišljanje!!!! Ok, zdaj pa letim še mal pospravljat...!!!!! Lp
|
|
|
|