nina166 -> RE: junijči in junčike 2006 (11.6.2008 21:31:53)
|
Pozdravljene punce! mimi držim pesti, da se Nejc cimprej pozdravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]. Tudi našemu je danes začelo tečt iz noseka, upam, da ne bo zbolel, ker v nedeljo praznuje rojstni dan. Moje počutje je bolj slabo. Na prvem pregledu sem bila že pred 14 dnevi in se pikica ni še nič videla. Po zadnji menstruaciji bi naj takrat bila noseča že 7 tednov, vendar mi je g rekla, da bi po ostalih meritvah naj bila komaj 5 tednov in da sem kasneje zanosila. To je sicer čisto možno, ker sem imala zadnjo m 11 dni in sem res verjetno kasneje zanosila. G je rekla, da je vse vredu in da se bo na naslednjem pregledu pikica sigurno videla, dala mi je že materinsko, vendar mene vseeno zelo skrbi in ne vem kako bom zdržala do naslednjega pregleda...imam ga šele 30.6. Drugače pa je ta nosečnost čisto grugačna kot prva. Mučijo me slabosti in to skozi cel dan. Bruham sicer ne, vendar mi je nenormalno slabo. Ne zdržim na soncu...mi je še bolj slabo, pa še glava me začne bolet in se mi motit. In potem imam kar slabo vest, ker pridema z Domnom ven, on se gre po toboganu vozit in hoče da sem jaz zraven, pa morema po 5 min it v senco ali pa celo v hišo, da se jaz dol vležem, ker bi drugače skupaj padla. Je pa babica pridna in ga veliko ona pazi, da se lahko lepo zunaj igra, ko pa sva noter pa že nekako gre. Včeraj sem dobila pa še malo rjavega izcedka...komaj malo, ponoči je bilo vredu, danes pa spet malo. Če ne bo boljše bom mogla na pregled, čeprav kolikor vem tu tudi g ne more nič ukrepat. V glavnem veliko bolj me matra kot pri Domnu. Pa bom že preživela, sam da bo dojenček rastel in da bo zdrav. OK zadost jamranja, zdaj pa grem spat. Lahko noč vsem
|
|
|
|