bori2 -> RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006 (30.11.2007 12:37:30)
|
Evo me še enkrat, obljuba dela dolg, kajne? Jeh, vidim, da smo množično bolani, Nina166, hrana pri nas hvala bogu ni problem, se pa ta teden spet zbujamo vsaj 3 krat ponoči. Pa nimam pojma kaj mu je. Se zbudi s kričanjem, naredi par požirkov mleka in spi naprej. Posledično sem spet kot zombi. tudi sonček zunaj me ne "napolni" z energijo, kaj čmo...Sem pa zadnje dni tako nervozna,... tamali je začel s plezanjem povsod, po kavči, po omarah, trip-trap je itak skozi v pogonu. No in včeraj je gospodič splezal na vrh stolčka - na sedež, se prevrnil čez (salto) varjanta in pristal kot ploh na hrbtu,... Mož, ki je to videl v živo, je pozabil dihat od strahu, tamali se je pa tudi drl na vse grlo, seveda. Vam povem, da mi gredo še danes kocine pokonci, ko se spomnim. Če se ta ne bo ubil med plezanjem,... Smo pa preboleli fazo grizenja mojih lončmic, tako, da imamo v dnevni sobi nazaj rože. Sicer se nekatere še niso prav obrasle in zgledajo, kot, da bi jih gosenica napadla,... Z Marušo ustvarjavi na veliko - izdelali sva voščilnice in novoletne jelenčke, danes se bova posvetili adventnemu venčku,... Jah kaj čmo. vam voščim lep vikend, dejte kakšen Lekadol spit, da ozdravimo, pa malo jih peljite ven, danes je lep dan, tukaj na Postojnskem. sonček in ni prehladno,. samo kaj ko bo že tema, ko bom jaz domov prišla. alo babe, imejte se LEPOOOOOOOOOOOO in se beremo. Miklavžu ste vse pisale?
|
|
|
|