|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
15.7.2006 9:05:45   
nives24
pozdravljene!
mene me pa zanima eno malo bolje smešno vrašanje, ki ga še nisem zasledila na nobeni klepetalnici, pa me zanima, če ima katera kakšne izkušnje z tem- noseča sem 14 tednov in imam problem z amalgamsko plombo. Se mi namreč kruši. Moja G je rekla, da s tem ni nič narobe, pa me vseeno malček skrbi. Je namreč moja prva nosečnost. Kakšne izkušnje imate s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
15.7.2006 9:10:36   
sašaš
Kaj te naj skrbi? user posted image  Ja, k zobozdravniku greš pa je. On bo že vedel...

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu nives24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2006 10:56:40   
andrejka
Hej!
Glede zobozdravnika se pa res ni treba bat, samo povej ji/mu, da bo vedel, da si user posted image -se ti bo bolj posvetil, pa še prej prideš na vrsto.
Boli pa kot user posted image . Me pred nosečnostjo ni nikol tko!!!!! No upam, da tebe ne bo.
Lp,
Andrejka user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2006 11:29:15   
Anonimen
Jaz sem bila noseča (še sploh nisem vedela) pa sem šla na OP modrostnega zoba - prestala, brez bolečin, otrok je pa zdrav kot riba in ima vseh 20 prstov.

Mislim, da problem lahko boj nastopi, če ne greš k zobozdravniku, pa se ti tam nabirajo bakterije ali karies - ki lahko bolj škodu otroku. Samo omenit ne pozabi, da si nosečka.

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2006 13:00:13   
BLAŽIKA
Jaz sem v svoji nosečnosti si prav vzela čas za zobozdravnika. Sem bila pri njem dvakrat na mesec ziher. Preden sem rodila sem imela zobe v nuli. Nimaš se česa bat samo povej da si noseča. Meni pa ni nič delal brez injekcije, samo v bolj blagih dozah sem jih dobivala in mi je zagotovil da bo vse ok in tako mi je tudi povedala moja gin. Kar pojdi in si uredi stvar, ker potem , ko je otrok še ni bolj časa.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?