Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smeški 15.7.2006 12:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej si smajlija shraniš nekam na računalnik (migajoče smajlije ti mora shranit kot .gif in ne .bmp ali pa .jpg, ker potem ne bo migal). Odpreš MSN in eno pogovorno okno. Klikneš na smajlije in klikneš na 'Več' in se ti odprejo vsi smajliji, na desni imaš pa še opcije 'Ustvari', 'Odstrani', 'Spremni', 'Odpni' in 'Pripni'. In klikneš na 'Ustvari' in nato na 'Najdi sliko' (poiščeš v računalniku smajlija). Potem v okence vpišeš ''kodo'' za smajlija (Vnesite bližnjico na tipkovnici za čustveni simbol - največ 7 znakov). Pa priporočam, da si daš te ''kode'' v oklepaje, dvopičja al pa karkoli takega, ker meni so npr. full moteči razni ok-eji, aha-ji in ne vem kaj še vse. Poimenovat čustvenega simbola ne rabiš, lahko pa ga, nato pa klikneš 'V redu'. Upam, da je razumljivo napisano, je pa napisano za slovenski MSN (tut če imaš v angl. itak ni problem, sej je isto) LP
|
|
|
|
RE: smeški 15.7.2006 22:48:08
|
|
|
|
KIRA
|
fišika, a se sliko za prikaz tud da tako nardit, da pol smajli miga???? jest sem probala pa ne znam. men je skoz na miru. (za probo sem vzela tole slikco, ki jo imam pod nickom)
|
|
|
|
RE: smeški 16.7.2006 17:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, pomoje se ne da dat ''migajoče'' prikazne slikce. Razen tisti neki MSN paketi (k so pa meni osebno full zoprni). (tsita ikona darilca v pogovornem oknu). LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?