tadejaa -> Ostati doma? (15.7.2006 8:47:22)
|
Na kratko bom opisala situacijo. Zaposlena sem za nedoločen čas. Po končani porodniški me ni več čakalo isto delovno mesto v pisarni, ampak so me razporedili na najnižje kar je možno. Delam v obupnih razmerah, fizično delo, proizvodnja, v hali 40 stopinj.... In seveda delo je dvoizmensko do desetih zvečer. Plača malo manj kot 90 tisoč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Zdaj pa so mi ponudili odpravnino + dve mesečni plači + dajo me na zavod, kjer bi dobivala denarno nadomestilo. Zanima me: - koliko bi dobila nadomestila iz zavoda glede na to, da sem imela 120 tisoč porodniške - ali brezposelnost vpliva na otroški dodatek in koliko (sem samohranilka z dvema otrokoma) Ne bi rada bila brez službe, vendar me je situacija pripeljala tako daleč, da sem resno začela razmišljati o odpovedi. Sploh, če bi se mi finančno izšlo tako, da bi bila na istem, kot če bi hodila v službo. Naj še povem, da bi bila na zavodu samo dva meseca, ker se mi obeta ena dobra služba z normalno plačo in dobrimi pogoji dela. Hvala za odgovore.
|
|
|
|