|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehod iz otroške banjice v veliko banjo
14.7.2006 14:00:06   
Lešnik
Pozdravljene!

Imam malčico staro eno leto in pol. Do sedaj se je kopala v otroški banjici sedaj pa bi jo rada kopala v veliki banji pa me skrbi, da jo ne bi bilo strah tega prehoda oz. da ne bi jokala zaradi velike banje in bi jo bilo potem vedno strah kopanja.

Zanima me do kam naj ji za prvič natočim vodo in ali dam notri kaj otroškega mila za v vodo ali samo vodo? Kaj uporabljate ve?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehod iz otroške banjice v veliko banjo
14.7.2006 14:07:20   
Anonimen
Defrinitivno ji daj malo vode, kakšnih 15 cm je čez glavo, pa na podlogo proti drsenju ne pozabi. Jaz sem v Motherceru v Emporiumu kupila take fletne barvne ribice in hobotnice in še nekaj za nalepit na dno banje. Če otroku narediš luštno in z malo vode, se gotovo ne bo ustrašil. Pene pa ... kaj pa vem. Če ste jih do zdaj imeli, lahko.

(odgovor članu Lešnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2006 14:19:09   
baby baby
Ste probali najprej postaviti malo banjico v veliko. Verjetno to že počnete...sicer pa na začetku malo manj vode, da se ne ustraši, pa kakšno novo igračko, da ji bo bolj zanimivo, v Mothercaru imajo fletne mini podlogice, da ji ne bo drselo...laho pa probate tudi skupinsko kopanje z enim od staršev.

(odgovor članu Lešnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2006 14:28:50   
srki
Ne nalij preveč vode, v vodo ji daš lahko igrače. Prej ji ne omenjaj, da bosta pa zdaj banjico zamenjali....kratkomalo jo daj v banjo, saj ko bo viedela igrače, jo bo strah (če ga bo imela) verjetno tudi minil. Pri nas pa so pene obvezne, vedno pa pazim, da jih  ne daje v usta.

Pri nas je na srečo to potekalo brez problemov.

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
14.7.2006 14:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2006 15:02:08   
Dejča
Mi smo jo že zelo kmalu dali v veliko bano, ker smo imeli na začetku čeber in ga je okrog 5-6 M prerasla. Potem smo jo dali v veliki bani v fliperja in je bila čisto navdušena - nikoli ni bilo poblemov. Smo pa bili ta vikend na morju in se je pri 1. letu prvič kopala v morju - sem razmišljala, kako bo, saj je bilo le okrog 23-24 stopinj, pa je kar cvilila od navdušenja ter čofotala kot nora.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2006 15:20:42   
BLAŽIKA
Mi smo začeli veliko bano uporabljat pri 5 mesecih . Imeli pa smo fliperčka na začetku in se je vredu počutila. Sedaj pa je stara 17 mesecev pa jo kar potuširamo tu pa tam pa še tudi bano naredimo malo za poigrat.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
14.7.2006 15:42:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2006 21:11:29   
KIRA
daj ji vodo do gležnjev (njenih), pa jo pusti, naj se igra. kakšne vodne igračke ti bodo sigurno prav prišle. lahko greš tudi sama z njo noter, da se bo počutila bolj varno in se malo poigraš z njo - tako v šali jo umiješ. važna je pozitivna izkušnja.

lp

(odgovor članu Lešnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2006 12:25:41   
ivanap
Mi smo dali našega v ta veliko banjo, ko je začel samostojno sedeti. Kar nekja časa sta bila notri skupaj z očijem, sedaj, ko pa se tušira parkrat dnevno, pa je notri že sam (star je 13 mesecev). Je pa treba pazit, ker se hoče v banji vzpenjat, da se mu ne zdrsne, kljub podlogi.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?