Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zavese za otroško sobico 14.7.2006 13:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam na sredi bele, pri krajeh pa oranžne dekorativne. Pa se mi zdi prav O.K. za fanta, jih bo lahko še nekaj časa imel.
|
|
|
|
RE: zavese za otroško sobico 14.7.2006 13:43:40
|
|
|
|
Andra
|
Mi imamo bele, z zelo nežnim odtisom muc in medvedkov, kombinirano z modro, ker ima tudi sobo natur z modro dekoracijo in zgleda prav luštno.
|
|
|
|
RE: zavese za otroško sobico 14.7.2006 14:10:36
|
|
|
|
corfu
|
Mi imamo otroško sobico rumene barve. Zaveso ima bele na njih pa rumene barve sončke, medvedke itd dekor zavese ob strani pa ima modre barve, toliko, da je s steno kontrast.
|
|
|
|
RE: zavese za otroško sobico 14.7.2006 14:20:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem jih dala v album.
|
|
|
|
RE: zavese za otroško sobico 14.7.2006 22:03:48
|
|
|
|
Pupica
|
jaz sem jih imela za Tio izbrane v toysovem katalogi. Ampak nisem pa še gledala za fantovski motiv, sedaj pa ne najem kataloga, da bi povedala če so tudi za fantka. Ampak se mi zdi da so bile z motivi medota Puja. Drugače pa v Neckermanu so tudi(spet vem le za punčko-motiv proncesk) in v Quelletu tudi. No mi smo žal sedaj ugotovili, da nmimamo kam krnise za pritrdit, tako da sta oba dobila unikat "zavese" in sicer kar z barvami za steklo sem naredila motivčke. Čez pa bova dala rolo za zatemnitev sobe. Mogoče tut men rata dat slikice gor ...če bo čas
|
|
|
|
RE: zavese za otroško sobico 20.5.2009 11:13:11
|
|
|
|
Hator
|
Če katero zanima, imam blago za zavese za otroško sobo, dam ugodnoooo. Vzorček v albumu.
|
|
|
|
RE: zavese za otroško sobico 20.5.2009 12:09:47
|
|
|
|
Lunca1
|
Anonimna, če si anonimna ne moremo pogledat v tvoj album.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?