solarij (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Michelle -> solarij (14.7.2006 8:40:33)

Eno vprašanje punce, za tiste, ki se malo bolj spoznate na solarij.

Danes sem bila 5. v solariju, nimam občutljive kože in vedno normalno, če sem na morju lepo zagorim.Nekaj barvice zdaj že imam, kar pomeni, da sem šla v malo močnejšo komoro za 8 minut.Pa še vedno ni menda tako zelo močan.

Je pa finta v tem, da sem danes dobila menstruacijo in sem zaradi bolečin morala vzeti Nalgesin.Tri ure pred sončenjem.Nakar jaz že med sončenjem začutim, da me na hrbtu nekaj peče.No in nisem temu posvečala preveč pozornost, ko pa sem stopila iz komore sem po srednjem delu hrbta, malo po trebuhu in notranjem stegenskem delu dobila pekoč osip,.-....pikice, kot, da bi me ose popikale.

Naj povem, da nisem alergična na sonce,(vsaj vem ne da bi bila) a sem vseeno preventivno vzela Claritin.

No pikice so sicer že zginile pred tem...zdaj pa je moja pametna glava naumila, da je možno bila to reakcija telesa zaradi nalgesina(konec koncev so te tablete dokaj močne)...Kaj mislite, je možno?

Zdaj sem ok, vse je izginilo, kot da nič ne bi bilo.Tudi peče ne več.

Ima katera kako koristno informacijo glede tega?

Hvala, za kakršen koli odgovor.

kapica -> RE: solarij (14.7.2006 12:08:37)

Hm, bi res lahko bilo od tablete , ja. Glede na to da je ze izginilo, je verjetno  telo ocisceno od tablete, ce se lahko tako izrazim.

Ce bi imela pikice od solarija, bi jih naslednjic tudi dobila. Ce jih ne bo, potem ves da je bila res tableta kriva.

Z solarijem jaz nimam ravno dobrih izkusenj. Sem nekaj casa hodla, pa imam ne trebuhu tako svetlejso liso, od takrat, kot da bi neenakomerno porjavelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Stran: [1]