Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 22:16:31
|
|
|
|
Paci
|
Drage sonosečke in mamice! Oktobra bomo prvič zibali in imam eno popolnoma začetniško vprašanje. Namreč, ko previjate otroka, ali je proti vam obrnjen z bokom, ali z nogicami? Ko sem jaz svoje nečake previjala, previjalne mize še niso bile tako razširjene in smo jih previjali kar na postelji. Pri tem sem jih vedno imela obrnjene tako, da so proti meni gledale nogice. Zdaj pa opremljamo za našega prihajajočega dojenčka in kot kaže, rabimo tudi previjalno mizo. Pa me je zmedlo to, da so previjane mize narejene tako (vsaj jaz jih tako razumem), da dojenčka pri previjanju gledaš v bok. Pri nas smo se ogreli za zložljivo stensko varianto v kopalnici, pa ne vemo, kako naj jo namontiramo. Kot ste opazile, v materinski šoli še nisem bila. Za vsak nasvet bom zelo hvaležna!
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 22:20:10
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Čisto vseeno je kako ga boš previjala. Obe strani sta ˝pravilni˝ - ti pa se odloči za tisto ki ti bo najbolj odgovarjala. LP Tina
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 22:23:30
|
|
|
|
StBarbara
|
Mi imamo previjalno mizo od Sadeka. Obrnjen je proti meni z nogicami. Obstajajo pa tudi variante, da je obrnjen k tebi z bokom. Jaz osebno sem se tako navadila, da je proti meni obrnjen z nogicami...ampak, pomoje ni bistvene razlike, mogoče edino pri placu prišparaš z drugo varianto...
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 22:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
lažje je,da so nogice pri tebi ,saj tako se ne rabiš mantrat preveč
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 22:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič slišim, da kdo previja otroka tako, da je z bokom obrnjen proti njemu.
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 22:41:15
|
|
|
|
mika
|
Prvič slišim, da kdo previja otroka tako, da je z bokom obrnjen proti njemu. enako
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 22:45:01
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Prvič slišim, da kdo previja otroka tako, da je z bokom obrnjen proti njemu. tudi jaz prvič slišim
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 23:02:21
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Vem da so takšne previjalne ampak ne znam si predstavljat da bi otroka previjala ob strani boka. Ne poznam nikogar ki bi tako previjal. Mi smo kupili previjalno leseno z predalniki in da otrok ima nogice pri tebi v ikei v grazu in smo zelo zadovoljni z njo pa še za takšen denar kot tu pri nas dobiš to plastično katero si ti verjetno gledala da se previja od strani.
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 13.7.2006 23:13:19
|
|
|
|
dskubin
|
Mi imamo previjalno tako, da je mali obrnjen proti nam z nogicami. Toda moj ga vedno previja tako, da stoji ob strani (torej tako, kot bi ga previjal iz boka), in sicer v izogib neželjenemu tuširanju. Ja, pri majhnih lulčkih se to dogaja ;) In morem rečt, da nima nobenih problemov s tem ;)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2006 23:33:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 14.7.2006 4:58:11
|
|
|
|
LEJLA
|
zgleda samo mi "americani" tako previjamo je bilo pa tudi meni na zacetku cudno.... sedaj sem pa ze navajena
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 14.7.2006 5:19:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Moja je med previjanjem obrnjena proti meni z nogicami. Imam pa široko blazino in ne ozko. Se mi zdi tudi boljša večja previjalna miza, ozke so mi štoraste.
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 14.7.2006 8:06:21
|
|
|
|
ajdaN
|
Moj je sicer med previjanjem obrnjen k meni. Ampak zadnje čase ga vse bolj previjam čimbolj z boka. Iz preprostega razloga - mali brca kot !!! In ko dobim enih 5 direktnih in močnih brc v trebuh, pa ene 3 direktno v joške , me vse mine! Od cca. 5 previjanj dnevno, nama mogoče 1x uspe se normalno previt. Upam, da bo to minilo, ker mi je bolj enostavno ga previjat tako da je obrnjen naravnost proti meni. Previjala ga boš pa najlažje tako, kot se boš od začetka navadila.
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 14.7.2006 9:29:50
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz tudi prvič slišim. Ampak zdaj mi je pa jasno zakaj je naša previjalna mizica takšna kot je. Jaz sem vedno mislila, da jo moraš vsakič obrniti, saj zato pa je na koleščkih. Matr, sem butasta. Mi imamo ozko previjalno, na kateri ga (očitno) res bočno previjaš, če je postavljeno z daljšo stranico ob steno. Ampak jaz jo vedno malo odmaknem od stene, da stoji diagonalno in ga tako previjam. Ko končam, pa mizico nazaj porinem ob steno.
|
|
|
|
RE: Kako je obrnjen otrok pri previjanju? 15.7.2006 13:21:47
|
|
|
|
Mateja82
|
pri previjanju je obrnjena z nogami proti meni. Če imate prostor si nabavite previjalno ki ima čim širšo previjalno površino, men se tiste ozke ne zdijo čisto nič praktične, bilo bi me strah da bi iz nje padel na tla.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.