|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   korčula
13.7.2006 13:20:49   
dulcinea
Hai!

Midva z lubitom sma se pa včeraj odločila da greva na morje. In to že kar to soboto. Pa sva si izbrala destinacijo Korčula.

Zanimajo me vse vaše izkušnje s tem otokom. V katero mesto iti? Kolk vožnje je do dol? Kam na trajekt? kako je s trgovinami? Nočno življenje? Plaže, senca?

Zanima me, če ima katera kake veze za kak apartma za 2 osebi... V glavnem vse.. Kaj vam je blo dobro, kaj slabo...

Hvala za informacije. LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: korčula
13.7.2006 13:25:06   
Primoza
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677

En droben vtisek se skriva v gornjem linku. Korčula je bolj kamnit otok, se pravi računati je treba na ježe.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2006 13:28:25   
RAČKAPK
Ojla

Na Korčuli je ZAKON

najbolje (najcenejša varianta) je, da gresta
s trajektem Ploče - Pelješac in potem Orebič - Korčula
če bosta potovala z avtom ponoči potem pojdita na avtocesto
drugače pa po stari cesti: Plitvice, Knin,.....
za denar, ki ga bosta porabila za avtocesto
lahko pojesta eno dobro kosilo

lep dopust vama želim

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2006 13:42:35   
Sulfinija
Na korčuli je zelo,mzelo lepo enkratno in nepozabno se bosta tamle imela.Jaz niti enega ježa nisem zasledila.Nočno živlejnje je bilo tudi cool,tudi trgovin je kar precej in ena najboljših slaščičar je prav na otoku Korčula Borak se imenuje.Žal za ostalo ne vem,ker sma midva do Dubrovnika ša z letalom,nato pa še nekaj časa iz Dubrovnika do Korčule z avtobusom.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2006 13:44:40   
Anonimen
Korčula je res ful lepa, ampak definitivno pa ni za kampiranje.
Če dobita kakšen OK apartma, bosta po mojem uživala 100 na uro. U saj res, tam je doma Oliver Dragojević.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2006 13:55:04   
Anonimen
Ja, v Veli luki user posted image

Drugače gremo pa mni vedno na Drvenik na trajekt, šibaš po avtocesti, od Nm do Drvenika je enih 6,5 ure. Pa apartma za sve osebi tudi ne bo težko najdt verjetno.

Pejta se kopat v Bačvo, tam je ful lepo, morda dobita dol tudi apartma, samo mislim, da so vsi večji, tako da bo verjetno s ceno problem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2006 14:11:25   
Anonimen
Dulcinea, dobra izbira user posted image
Mi smo bili lani na Korčuli 14 dni (poglej si album)

Peščena plaža je v Lumbardi. Bili smo pa v mestu Korčula....

Šibam, ker s eje ta mal zbudu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2006 14:32:09   
Snoopika
V nedeljo sem se vrnila iz Korčule in sem več kot zadovoljna....15 minut stran (hoje ob morju) od mesta Korčule je fenomenalen kamp v totalni senci... Midva sva bila čisto navdušena nad kampom in Korčulo... in se bova še vrnila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2006 15:07:43   
dulcinea
Super user posted image

Hvala za informacije. Ne vem kako bo z apartmajem, bova mal poklicala zdele popoldne.

Kristina, kako je vožnja iz našega konca? Kolk časa traja in ali ste šli po stari ali avtocesti.

Senca (alergija na sonce) je?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2006 8:12:24   
viv_
Midva sva bila na Korčuli nekega davnega leta 2001, se mi zdi...

Kampirala sva v kampu Kalac, zelo lepo urejeno, ločene parcele za šotore, najbolj pomembno je pa to, da je bil walking distance do mesta Korčula.

Na Korčuli sva bila en teden, tako da sva si ogledala vse in še več, našla par luškanih plažic (Pupnat luka, Bačvica). Definitivno je Korčula bolj živa od Vele Luke.

Šla sva pa v obe smeri s trajektom, kot palubna potnika. Je prav zanimivo, pa brez utrujajoče vožnje.

lp

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2006 9:05:48   
Anonimen
Dulči, mi smo imeli rezervirano karto za ladjo iz Splita do korčule.
Na pot smo se odpravili ob polnoči, šli smo na Delnice in na avtocesto proti Zg, nato se obrne proti Splitu. V Split smo prišli 5.45. Seveda smo se vmes velikokrat ustavili, ker smo imeli male otroke. Šli smo s 3 avtomobili. V splitu smo se vkrcali na ladjo, ki nas je vozila še približno 5 ur. Za nazaj smo šli po isti poti.
Moj brat pa je šel z avtom do Rijeke, se tam vkrcal gor na ladjo, se vozil celo noč in ob 6h z ladjo prispel do Splita, kjer smo se mu še mi pridružili.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2006 20:10:32   
KODA
Tukaj si lahko pogledaš dogajanja na Korčuli in vozni red iz Drvenika.http://www.medplov.hr/

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2006 20:11:34   
KODA
http://www.korcula.net/

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2006 23:35:54   
Anonimen
midva greva definitivno drugo leto na Korculo z Lukijem v Lumbardo,plaza przina-raj za otroke in zame!!!

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dolina zapuščenih mlinov – Mazurinov mlin
photo
Delo je opravljal mlinar – gospodar, ki je v jesenskih in zimskih dneh, ko je imel največ dela, mlel tudi ponoči. Kmetje...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?