SADEKO - otroško pohištvo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Ženkica -> SADEKO - otroško pohištvo (13.7.2006 9:36:12)

Pozdravljene!

Zanimam me, če je katera kupovala v firmi Sadeko iz Rimskih toplic, katera izdeluje otroško pohištvo; sama se zanimam za posteljico in previjalno komodo, pa se mi zdi, da imjo zelo lepe stvari in veliko izbiro. Škoda le, ker na internetu nimajo objavljenih tudi cen.

No, če ima katera kakšen njihov izdelek in koliko je stal?

Hvala za info,

Lp

Ženkica

Anonimen -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (13.7.2006 9:40:06)

Imamo posteljico.
Ima 3 višine oz. nastavljivo dno,3 paličice se dajo odstraniti,da otrok gre sam kasneje ven.
stala je 16.000 ali 18.000 sit.
za cene pa jim pišeš in ti gospa pošlje cenik

Anonimen -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (13.7.2006 10:55:31)

kakšne vrste katalog ti pa pošle? elektronski ali po pošti? ali je to katalog ali ti pošlje samo cene za katere izdelke se pač odločaš?al kako majo to?

Anonimen -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (13.7.2006 11:12:56)

Elektronski ti pošlje Gospa.
pošlje ti npr. če greš gledati njihovo stran in se ti kaj dopade ji poveš ime ,ki je zraven slikice ali pa cel cenik odvisno kakor hočeš.
torej za posamezno stvar ali pa vse

metja -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (15.7.2006 15:28:12)

A katera ve približne cene njihovih previjalnih miz?

Anonimen -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (15.7.2006 16:38:02)

Pojdi na www.sadeko.com   ,na tej strani  imaš njihov email.Poglej si na tej strani,če se ti kaj dopade,če se ti daj im pošlji po emailu ime oz. naj ti pošljejo po email-u cenik za previjalne.

alenkica -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (15.7.2006 16:41:33)

Mi smo dobili za darilo posteljico od enega delavca, ki tam dela. Posteljice so zelo kvalitetne iz pravega lesa. So zelo popularne, saj jih izvažajo celo v Anglijo.
Vem,da jih prodajao tudi v Baby centru. Cene se mi zdijo normalne, tako kot druge.

Sem pa z našo zelo zadovoljna, je lep model, fajn, ker ima premično dno, pa na koleščkih je, tako da jo lahko malo pocigam, ko hoče naš fntek zaspat.
Priporočam!

Ženkica -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (17.7.2006 9:18:03)

Jaz mam njihov cenik na mailu; če katera želi, naj mi napiše mail, pa ji lahko pošljem.

lp

_andreja_ -> RE: SADEKO - otroško pohištvo (17.7.2006 11:27:38)

Jz sem jim pisala po mailu, pa so mi rekl da če smo pa tako blizu se pa naj kar oglasmo, problem je pa k moj dela dopoldne sama se mi pa brezveze zdi hodt,.... tko da nisem dobila nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: [1]