Eviii -> RE: Okrevanje po CR (8.10.2006 13:36:42)
|
hm, tudi tle podobna zgodba. ko sm 4 dni ležala v bolnici in sm čakala, kdaj se bo začelo zares, so se končno začeli popadki, ko mi je dežurna g pri pregledu odluščila čep. en dan in ena noč popadkov na 5-6 min na koncu so naslednje jutro narekovali odhod v porodno. na začetku sm bla odprta dva prsta, po klistirju še enga več, ko so mi začeli dajat umetne popadke, se je začelo zares - popadki na par minut, jst sm se pa odpirala po pol cm na uro. maternični vrat se je počasi tanjšal, ampak ne preveč. po desetih urah so se odločli za cr, ker sm se ustavla na 4-ih cm in 3 ure ni šlo nikamor. 8 ur po operaciji so me že nagnali se stuširat in to mi ni bil problem. se je pa začelo kasneje s težavami, ki so privedle do neznosnih bolečin. staknila sem bolnišnično okužbo in me je bolelo ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. seveda tega v bolnici niso ugotovili. jaz sem vseeno vstajala (s takimi mukami, da vam ne povem). po 10-ih dneh sm šla nazaj v bolnico, ker sm mela čist trd trebuh. pa so me na živo spet odprli (tisti zunanji šiv) in je kr špricalo vn krvi, gnoja in sluzi. pol sm bla še skori dva mesca bolj boga (in dejan tudi). tko da pr meni ta teorija drži - dolgi popadki dolgo okrevanje. sicer pa ne vem, al zaradi popadkov al zaradi vnetja...
|
|
|
|