natalina -> RE: ENOJAJČNI DVOJČKI (29.7.2006 22:36:08)
|
Bianka! Moji smrklji sta sicer stari že eno leto ampak s tem ali sta dvojajčni ali enojajčni je taka zmešnjava, da mi je že vse brezveze! Zakaj? Vso nosečnost so vodili kot dvojajčna dvojčka, rodila sem naravno v 33t6/7, vendar ko sem rodila posteljico je rekla babica, da sta pa enojajčni, ker je eno stanovanje in dve votlini????? no in potem nisem vedela pri čem smo, res pa sta bili tamali zelo različni, ker je bila razlika tudi v teži, jaz sem ju imela za dvojajčni, vendar na prvem obisku v razvojni ambulanti nam je dr. zatrjevala, da smo enojajčni! Vsak ki ju vidi pravi da ju ne loči niti pod razno,čeprav eni malo bolj štrlijo ušeska, nihče ampak res nihče ju ne loči, nama z možem je pa vse tako smešno, ker nama se pa zdita čisto drugačni, zato bi ob tej priložnost prosila tebe SISI25, ali je podobnost tvojih fantov res čisto identična ali vidva z očkom opazita "velike! razlike? hvala ti, in sem te kar malo pogrešala tule gor! Tebi Bianka pa želim lepo nosečnost, nikar preveč ne prebiraj raznih teorij in negativnosti, tvoja škratka bosta takšna kot bo tvoje počutje-torej vesela in optimistična, zato glavo gor in bodi kar se da važna!!!
|
|
|
|