|
RE: Evo, še ena nova 13.7.2006 22:07:07
|
|
|
|
tincci
|
Faca Na CSD sem danes klicala, pripada mi dodatek za nego otroka, ker je alergična na vse živo, moram oddat papirje, čim dobim izvide iz pediatrične. Glede podaljšanja porodniške je pa baje tako, da je z zakoni nekako tako naštimano, da ima več možnosti, da jo dobi otrok, ki npr malo škili kot pa hud alergik Se baje že nekaj časa borijo, da bi tudi alergije uvrstili notr ... ampak da če ima kdo od alergikov možnosti, imam jaz, tako da upanje je. Bom urejala, ko dobim izvide. Za Pregomin sem danes dobila recept, 45 škatel, moram potrdit na ZZZS, potem pa ponje. Danes je mala prvič probala mlečni riž s Pregominom pa je kar jedla, sicer je vmes ene parkrat kar streslo jo, ampak je bla ful lačna in je šlo. Pila ga samega po moje ne bo, ga bom bolj uporabljala za kuhanje, vsaj če jo bom lahko še naprej dojila. Cepili jo bodo odslej itak na pediatrični pod strogim nadzorom. Znaki: od 2m naprej ful na gosto rdeče pikice po čelu, ki so se sčasoma spreminjale v hrasto, skos se je praskala, velikokrat do krvi, pomagala ni nobena krema, šele ko sem sama odkrila pri 4m Ribodermin in zmanjšala pri sebi mleko in jajca. Pri 6m je postala vsa flekasta, ko je dobila za probat kašico z maslenim keksom (pšenica, maslo), sva šli na dežurno. Pri 7.5m vsa pikasta, ko je dobila za probat rumenjak. Pri 8m driska 4 dni, ko je dobila malo jogurta. Predvčerajšnjim urtikarija po obrazu, ko je dobila za probat maslen keks. Danes sem še izvedela, da je tudi to, da že od rojstva ful malo spi, tudi ponoči, tudi znak za to in da bo zdej, ko bo na dieti, boljš spala. Tiste, ki me poznate, veste, kolk smo ponočevali Moja pediatrinja pa nič. 6m sem jo opozarjala, jo prosila za napotnico, ji govorila, kakšne znake ima... pa sem komplicirala, ker sem v prvo mama pa da to ni nič, da to itak izzveni. Ada hvala, moj dragi se je spomnu, da ve, kje je ta trgovina
|
|
|