katja34 -> RE: 6. teden, brez bitja. Vsega konec? (15.7.2006 9:56:45)
|
glede tega obstaja ena razlika...ko hodis na g.preglede in recimo da tja do 8.tedna se ni viden plodek..je tako,,sama gestacijska vrecka mora rasti,,recimo v primeru,da pa je vrecka ista kot pri 6 tednu je potem res vse zamanj,ker takrat ta vrecka in v njej viden ali se neviden(premajhen) plod raste... velikokrat je vzrok,kot pri meni,da ovulacija nstopi kasneje,ceprav sama tega niti nisem vedela,odnose sva itak imela vsak 2 dan in nisem mela pojma kdaj sem zanosila..ampak ocitno je ze tako,,bom pa sedaj na mofologiji izvedela ali odgovarja starosti in pdp ali je manjsi ali vecji,ker so mi za 12 dni prestavil pdp na kasneje...sem pa ze 2x rodila kr precej velka otroka( 4kg).. je pa se ena stvar,,ker sem enkrat eni iz foruma dala nasvet,naj ne gre na ciscenje do 10 tedna,,ampak mi zal ni povedala,da kot sem prej omenila,njena vrecka ne raste...in je potem punca zal optimisticno cakala do 10 tedna ampak je potem vsaj slo samo od sebe ven(odmrlo)in ji je bila prihranjena narkoza in hospitaliziranje,kasneje je uz pokazal,da je slo vse ven..ja lahk pa ne bi slo,in bi ji bilo se tezje... je ta tud lahk primer,da je viden plodek potem pa utripa ni..to pa je potem najvecja tezavica,ker se plodek ne razvije (nepravilno)in ne ozivi... vzrok za bligted ovul( slepo jajce po domače) mi je bilo razlozeno,da je cetud sta oba partnerja zdrava hudo zakomplicirano ustvarit genetsko primerni plodek...in vcasih moska celica nikakor ne izpusti iz sebe svoj dedni material,vcasih kontra,in potem se samo z enim pac ne da razviti... baje,da se tudi skoraj vsaka druga nosecnost konca z ss ,ampak zenske tega ne vemo,ker se to zgodi samo kak dan po izostanku ali se preje in pac mislimo,da je menstr....tega pa uz ne more ugotovit,ker je se prezgodaj... sicer je pa bolje,da zenske v doloceni situaciji prepustimo naravi,kr lahk nardimo,da mal pazimo nase(omejimo kajenje,pijaco,pocivamo,cim manj stresa),ce pa je karkoli drugega narobe je v bistvu prav,da narava poskrbi za selekcijo in to cimpreje,ko se me tega niti se ne zavemo....ker vsaka izguba potem,ko pikico ze vidmo na uz,ali pa celo,ko jo ze cutimo,je neizmerna bolecina.... srecno punce... in seveda zdrave,velike pikice zelim
|
|
|
|