|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena izmed mnogih
12.7.2006 12:08:44   
lahternica
LEP POZDRAV SEM ŠE ENA IMED MNOGIH TUKAJ. TUDI MIDVA Z FANTOM SMA SE ODLOČILA DA BI BIL ZDAJ ČAS ZA DOJENČKA IN TA MESEC ŽE NI USPELO. JE ŠE KATERA IZMED MLADIH TUKAJ, KI SI ŽELI OTROČIČKA? ČEPRAV JE ŠELE NEKAJ MESECEV OD KAR SMA SE ODLOČILA, SEM VSAK MESEC ZELO ŽALOSTNA DA NEVIDIM user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena izmed mnogih
12.7.2006 12:18:59   
baguSka
Pozdravljena. Čestitke k odločitvi.

Edino ne razumem čisto, ker praviš, da ta mesec ŽE ni pokazalo črtic, v naslednjem stavku pa, da si razočarana vsakič, ko ne zagledaš črtic... A sta potem nova al ne!?

Malo sem zmedena. Drugače pa vama želim čimprej najlepši rezultat.user posted image

(odgovor članu lahternica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2006 12:21:26   
fricka
Baguška, bo treba bolj pozorno brat. Je rekla, da je ena izmed mnogih ne novih.

Dobrodošla.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2006 12:26:47   
baguSka
Aha ok hvala... jaz sem mladih razumela kot novih.

Hvala fricka.user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2006 12:27:14   
baguSka
Baguška

BaguSka.user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2006 12:41:05   
fricka
Oprosti Baguska. Zdaj bo bolj prav, ne?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2006 12:49:05   
baguSka
aaahhaa

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2006 14:10:10   
dorina
Pozdravljena Lahternica in vse ostale! Sem nova na forumu in z možem prvi mesec delava na user posted image . Saj vem, da verjetno v prvem poskusu še ne bo uspelo, ampak vseeno komaj čakam na 27. 7., ko ne bi smela priti user posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2006 18:41:37   
metuLJchy
pozdrav,

evo tudi jaz tu nova, 2 dni gor, pa moram pohvalit forume, ker če ne drugega, ti dajo drugi zorni kot gledanja še, pa vidiš da nisi edini ki se s takimi problemi srečuje...

midva s fantom se že 1 leto trudiva za user posted image  pa nič, tako da te razumem, kakšen je feeling....ma kot pravojo, upanje umre zadnje..

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2006 19:33:12   
tinkamiška
Pozdravljene ta noveuser posted image , da vam čimprej rata!

Hojla BaguSkauser posted image Kak si kej?user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2006 9:20:21   
pot
Lahternica, ne se toliko sekirat, če ne rata. Veliko nas je, ki se trudimo že kar nekaj časa, pa zaradi teh in onih razlogov, pač še ni ratalo. Zaradi tega še ni konec sveta in ni za obupat. Razočaranje je veliko le zaradi tega, ker imaš prevelika pričakovanja. Ne pričakujta ničesar, ne delajta otrok ampak uživajta. Slej ko prej more ratat. Tako ali drugače. Celo leto še imata čas, da vama rata in celo življenje pred sabo, ko bosta pestovala otroke in jih gledala odraščati. Uživajta vsak dragoceni trenutek, ko sta skupaj z user posted image  in v majhnih rečeh, pa bodo tudi velike prišle na vrsto.
Veliko sreče. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2006 19:16:27   
Katja80
Živijo Dorina in vse tukaj na forumu!
Tudi jaz se pridružujem Dorini in Lahternici kot novinka tukaj. Dorina midve pa sva na istem......obe boma čakale konec meseca ali bo user posted image ali user posted image . Tudi midva sva začela prvič in upam da nama bo uspelo v prvo. DRŽIM PESTI DA BO KONEC MESECA user posted image user posted image pri vseh ki čakajo!!

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2006 12:31:06   
daisy
Lep pozdrav vsem!

Sama sem ponovno začela uporabljati tta forum. Zgodba enaka, zdaj že čakava user posted image  20 mesecev, vendar upava naprej.

Za vse, ki upate, se trudite, čakate na čarobni user posted image user posted image , veliko sreče!!!

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?