soncicaT -> RE: razvajanje na rokah (12.7.2006 21:39:43)
|
Se popolnoma strinjam z odgovorom Seven. Otrok ne joka kar brez veze, ko je star 2, 3 mesece..ali je lačen, ali ga napenja, ali ga kaj boli, ali pa ga je enostavno strah/"pogreša" toplino, občutek varnosti. Ja, h komu se pa naj otrok "potoži" in stisne, če ne k mamici.. Če jaz vidim, da otroka to pomiri, ko se cartava, pa seveda ga bom nosila, pa če se mi ves svet smeji. No, edina ovira so kilogramčki...naš ima že preko 7kg in moram priznat, nosit ga po štengah ni več mačji kašelj..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Aja...praviš da ga imaš nonstop na rokah...ulezita se, ne vem, a se dojita, cartajta se..Prosi še koga, naj ga malo pocarta. Saj bo minila ta faza, bodi potpežljiva in ljubeča..tvoj otroček je, potrebuje te. Moram pa rečt, da je pri nas bilo podobno tam pri 2h mesecih...ti praviš 15 minut animacije...pa to je že veliko za dvomesečnika! Naj te potolažim...mi smo 4.m in je že dosti bolje..zdaj ga lahkjo odložim v voziček, jajčko in se pogovarjam z njim in pali..ne joka, kvečjemu se smeji in opazuje okolico. No, pa saj ko spančka, si lahko spočiješ? Jaz sem hodila z njim spat, da sem si odpočila. Še zdaj kar lepo včasih skupaj zalegneva. Saj bo! Lp
|
|
|
|