|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   m.cikel in ovulacija
3.10.2010 1:45:03   
Pety17
Ojla,

mene pa zanima, kako naj vzamem moj cikel, na kolko dni, rada bi pa zracunala kdaj imam ovulacijo. Moji cikli si sledijo takole (od lanskega novembra):
-25,25.25,28,24,28,23,25,25,26,25,26,25.

Prosim za odgovor, hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: m.cikel in ovulacija
12.10.2010 16:04:49   
Anonimen
hoj,
ovulacija naj bi bila 14 dni po prvem dnem menstruacije,to se pravi,če imaš menstruacijo 1.v mesecu,naj bi ovulacija nastopila 15. .lahko si pa meriš bazalno temperaturo ali kupiš ovulacijske teste.

srečnouser posted image

(odgovor članu Pety17)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2010 19:16:09   
Taddy78
Menstruacijo imam skoraj isto kot ti...včasih na 26 dni, včasih prej ali pa kake 2 dni kasneje.
Priporočam uporabo ovul. testov, ker sem nazadnje, ko sem delala teste zaradi postopka, imela ovulacijo 9 in 10 dan...
Sicer pravijo naj bi bila med 10 in 14 dan po prvem dnevu M, ni pa nujno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2010 11:53:42   
Pety17
Taddy 78, hvala.

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2010 19:43:02   
nati29
Dr. Pušenjak pravi, da naj bi bila O cca. 14 dni pred M in ne 14 dni po prvem dnevu M. Če imaš cikle na 28 dni, je to isto, če pa ne, potem O ni ravno 14 dni od prvega dne M. Ker po O približno po 14 dneh pride M, če ne pride do oploditve.

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2010 19:23:32   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Dr. Pušenjak pravi, da naj bi bila O cca. 14 dni pred M in ne 14 dni po prvem dnevu M. Če imaš cikle na 28 dni, je to isto, če pa ne, potem O ni ravno 14 dni od prvega dne M. Ker po O približno po 14 dneh pride M, če ne pride do oploditve.

To je bolj statistika...eni pravijo tak drugi drugače...sama jo torej imam 10 dni po prvem dnevu M, ali pa če obrnem, 18 dni pred naslednjo M...

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.