Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Greva naslednji teden, bom poročala. no, ste šli gledat gusarja Naceta? saj sem navajena, da v Prešernovem gledališču otroci včasih sodelujejo pri predstavah, ampak danes je bilo pa čisto preveč glasno. Ne, midva sva šla v petek v Krice Krace gledat Ojoj, boli, ki je primerna od dveh let dalje. Bilo je pa... V glavnem, ker očitno nekateri starši ne morejo priti pravočasno (midva sva bila ca. 5 minut prej), se je predstava začela 10min. kasneje kot bi se morala, pa je naš lump še kar nekako potrpel, čeprav bi bilo pri tako malem otroku bolje, da bi se predstava res začela ob uri, ne pa da moraš z njim čakat 15min. Poleg tega so bili nekateri starši obupni - iz enega konca na drug konec se derejo in pogovarjajo, Nik se je kar k meni stisnil, ker pač ni navajen toliko ljudi na kupu s poudarkom na "toliko GLASNIH ljudi". No, po 10min. zamudi se je predstava začela, ampak nekateri starši so z otroki še kar kapljali noter in ker sva midva sedela blizu vrat, če bo treba predčasno iti ven, ga je seveda to motilo in ni vedel, kam naj gleda, na oder ali k vratom. No potem je par minut gledal in se zraven naglas smejal , potem je pa ena od "lutk" naenkrat spustila nekoliko glasnejši glas od sebe, se je pa naš korenjak ustrašil in začel jokat tako da sva šla ven, kjer je malo pogledal kletko z deguji, potem sva šla pa spet k vratom, ki so bila odprta in sem ga dvignila, da je videl na oder. Spet je par minut gledal in se naglas smejal potem je pa na zidu zraven naju zagledal šalt_er za luč in to je bil potem konec najine predstave, ker on bi pač prižigal luč. V glavnem, zaključek je, da je za našega fanta še prekmalu, bova spet poskusila čez pol leta ali eno leto, naslednji zaključek pa je: nekateri starši so obupni in se ne zavedajo, da so to predstave za najmlajše... Ne samo da so zamujali in še med predstavo noter kapljali, tudi zunaj so se na glas pogovarjali pa čeprav so bila vrata od dvorane odprta in se je vse noter slišalo... eeeeh, to pa je normalno za kricekrace tudi na starem naslovu je bilo isto
|