|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica maxi cosi
24.4.2007 14:58:23   
pupa06
Ojla! 

Mene pa zanima, kdaj ste odstranile podložek pri lupinici (povšterček) pod ritko/hrbtom? Zdaj smo stari 4 mesece in se mi zdi, da je mogoče malo moteče?

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lupinica maxi cosi
24.4.2007 15:03:48   
Mina1
Pol pa kar odstranite, naš je bil že iz štarta velik dojenček in smo dali kmalu stran. Drugi je imel te podstavke oz. oporo dalj časa, je bil bolj drobcen. Sicer smo pa imeli Top Line Cabrio lupinico, je spet malce drugačna od navadnih Cabrio lupinic.

Pomoje je v redu, da odstranite, bo bolj komot notriuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2007 20:52:56   
yennika
Jaz sem oporo za glavico odstanila pri kakih 3 mesecih....ko sem pač imela občutek, da mu je že malo tesno not in je že fajn sam držal glavico. Pač naredi tako kot vsako stvar po občutku!
Prijetno vožnjo!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2007 21:19:48   
mtina
Spodnji del sem dala takoj ven. Oporo za glavo pri nekje treh mesecih

Sonce!!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2007 22:05:08   
crci06
Povšterček smo dali ven nekje pri dveh mesecih, oporo za glavo pa pred 14 dnevi (pri 3m), ampak mu je med vožnjo, ko je zaspal tolk glavo premetavalo po ovinkih, da sem že iskala novo oporo. V trgovinah sem videla blazinice "ala tiste za na avion z okrog vratu",vendar predvidvam, da to ni to. Odkrila sm, da Maxi-Cosi lupinice omogočajo, da prestaviš paščke pri opori za glavo eno velikst višje, tako, da imamo zdaj v tej poziciji in nam pri 3,5 m / 65 cm/ 7,5 kg še odgovarja.
Si to že poizkusila?

Mene pa zanima, če boste dojenčku, ki mu odstranite oporo za glavo potem kupili zgraj omenjene blazine ali kaj??

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2007 23:28:23   
pupa06
moj_moj.... ravno danes sem pogruntala, pa sem dala ven povšterček in ji pustila samo oporo za glavo, ker ji je tudi glavo premetavalo na ovinkih, se mi je zazdelo, da ni preveč varno.
A vaši otročki tudi full "švicajo" po glavi in nasploh med vožnjo, ko je tako vroče in je avto pregret... žal nimam klime.... in kaj v tem primeru naredite, jih preoblečete ali kaj? Moja ima na sebi samo bodi in bombažne žabice, pa je toliko mokra, sploh pa po glavi, ima pa še vedno prve laske, stara 4m.

lp, pupa

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 9:59:02   
crci06
ja, moj je po predolgi vožji v lupinici čisto vlažen, tako da ko gre ven, ga previjem in preoblečem.

To mi zelo, zelo ni všeč in že raziskujem, če je pri drugih firmah to kaj drugače, da vsaj sedežka ne bi kupili takega, kjer bo moker po hrbtu...

Sicer vem, da ni priporočljivo, da je eno uro v lupinici, ampak po vsakih 45 min ga pa tudi ne bom preoblačila...

Klimo jaz imam, pa je ne nažigam do konca, tako, da ni neke razlike. Po hrbtu je še vseeno vlažen, ker je pač lupinica iz stiroporja. user posted image

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 10:01:08   
Mina1
V lupinico pod glavico dajte to tetra pleničko, vse upije, tudi mojedva sta bila morka po glavici oz. laskih. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 10:20:47   
Shorty_
No sama imam lupinico peg perego in sem isto opazila da je moja user posted image  tudi po 15 minutni vožnji ful mokra po hrbtu ne glede na to da je samo v bombažnem bodiji. Podložila sem jo z tetra pleničko in rezultat je bil mokra tetra plenička in mojauser posted image user posted image  Tko da najbolje je da pač vsakič ko kam gremo jo preoblečem celo ko gre iz avta. Upam da pri naslednjih sedežih ne bom imela podobnih težav.

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 13:47:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?