|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lunina ovulacija malo bolj na easy...
24.11.2004 22:22:43   
Teya
da se klarisa za trenutek oddahne:)....mogoče res ni tako natančna....vzemte jo pa bolj za zabavo...stvar je enostavna...pogledaš v "koledarček" kakšna je bila luna na dan tvojega rojstva in prav takšna mora biti v tekočem mesecu, da naznanja čas za akcijo;). naj bi pa to držalo le za 28 dnevne cikluse....
evo, link:
http://www.stardate.org/nightsky/moon/

Neposredna povezava do sporočila: 1
25.11.2004 14:17:17   
naja78
jaz si ne znam pomagat,pogledala sem edino to,da ko sem se rodila.27.2.78,je bil poln prvi krajec lune.help???:metulj:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2004 14:28:05   
naja78
meni se tako ujema kot je bilo za roj.dan-27.2.,šele 7 meseca 2005.ali mora biti luna ista??

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2004 14:53:50   
inga
kolikor razumem te stvari 8) je takrat, ko je luna ista kot na dan tvojega rojstva, tvoja LO. pr meni je čist obratno, mi kaže LO takrat, ko bi naj mela M. ampak itak je moja M na momente rahlo zmedena :zmeden:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?