|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   luna
9.2.2005 8:26:42   
puri
Ali vaše sončke tut kej matra luna (danes je bla),....jaz sem zdej porajtala, da se tiste noči oba tok zbujata:((, je velika razlika!
No, zdej vsaj vem kakšno noč naj pričakujem pri naslednji luni,....zdej bom že pripravljena (bom šla prej spat), ker sem danes čist hin:(:zaspan::zaspan::zaspan:

No, sam sem še vseen dobre volje, ker naš mali sonček danes praznuje že 7 mesecev:bravo:
:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

lp:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   luna
9.2.2005 8:29:20   
JASNA D
Ojla!

Naša je pa ravno danes prvi prespala celo noč - od 23 do 7. Je pa Ta velikega zmatralo in je vstal ob 5-ih, jaz pa seveda z njim.... Ja, ta velik je pri nas že od rojstva bolj občutljiv na tole presneto lunco....

Jasna

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   luna
9.2.2005 8:34:29   
puri
Jasna D, pri nas je tut tavelik veliko bolj občutljiv,...ko ni lune se ne zbudi nikoli, ko pa je pa najmanj 2-krat, danes celi 4-krat:((, pol je pa trajal po več kot pol ure, da je sploh nazaj zaspal, ker je hotel kar vstat, je bil čist brihten in ni hotel več spat:((

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   luna
9.2.2005 8:35:33   
JASNA D
Bomo pa šle na kak drug planet v času lune....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   luna
9.2.2005 8:36:58   
Tiki
Pri nas smo vsi slabo spali:(, tako da sem šla zjutraj prav na koledar gledat, če je kakšna luna... in potrjeno.
:zaspan:

:bravo: za 7 mesecev :sloncek:

Lp
:kava:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   luna
9.2.2005 8:51:21   
M&P
Se pridružujem nespancem.Po ne vem kolikem času nismo spali ponoči nič:grrr:Po mojem je res luna-noroooo!:(
:torta::darilo::torta:Vse naj naj za 7 mesecev!:torta::darilo::torta:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   luna
9.2.2005 9:03:32   
Erdbeere
No zanimivo, naša jo je pa danes falila...al je bila p tok zmatrana od včerajšnjega smučanja

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   luna
9.2.2005 9:13:20   
BUČKO
A res je bla luna,začuda smo mi spali normalno,prejšno luno pa je bilo obupno tut nič nismo spali.

pa :torta::duda::darilo::duda::sloncek::torta::darilo::kuza:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   luna
9.2.2005 9:18:12   
BokiMB
Moj pa je spal zelo dobro. Prvič se je zbudil ob 5.30, popil 150ml mleka in spal do 8h.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   luna
9.2.2005 9:29:59   
india
Mi smo spali celooooo noč, pravzaprav še dalje kot ponavadi, do skoraj 8h!

Je pa toliko bolj Pio metalo, se je skoraj celo noč pogovarjala:)-:)-:)-:)-, pa danes je še čutit vpliv, celo jutro namreč tako divjata z Janom, da mi bosta hišo raznesla.
:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   luna
9.2.2005 9:32:13   
Maxica
Pri nas dostikrat vpliva luna (oz.vsaj izgovarjamo se lahko nanjo;)), no, tokrat smo jo pa unesli brez nespanca:bravo:.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   luna
9.2.2005 9:35:00   
Maxica
Pa čestitke za sedem mesecev:sloncek::sloncek::sloncek:!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   luna
9.2.2005 9:42:24   
Anonimen
Ne, pri nas nič ne vpliva.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   luna
9.2.2005 9:49:04   
Petra5
Ja, midva sva vstajala na vsake tri ure, kot po pravilu, ponavadi pa mali spančka ponoči šest ur skupaj...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   luna
9.2.2005 9:49:04   
Petra5
Ja, midva sva vstajala na vsake tri ure, kot po pravilu, ponavadi pa mali spančka ponoči šest ur skupaj...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   luna
9.2.2005 10:16:21   
M&P
Miska01 poj pa to rundo luna samo Pie trka:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?