|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulanje ponoči
14.2.2008 10:26:02   
Hanna M.
pozdravljene,
naša 3 letnica je že več kot leto dni čez dan suha, ponoči pa se še vedno polula, zato ima pleničko.
Že nekaj časa se pogovarjamo, da bi pleničko ponoči ukinili, vendar, ker je vsako jutro polna, tega ne storimo.
Mala gre spat okoli desetih zvečer, pred spanjem ne pije in gre obvezno še lulat. V roku 2-3 ur (spanja) je plenička polulana. Zjutraj ko se zbudi (ob sedmih zjutraj), teče lulat v stranišče.
Kako ste pri vas rešili nočno lulanje. Očitno tako trdno zaspi, da ne čuti, da jo tišči lulat. Ko smo si parkrat pomagali z budilko, se je polulala ravno v vmesnem času, zato je bil rezultat le neprespana noč, preoblačenje postelje, otroka,...
Kaj pravijo strokovnjaki, do kdaj je sprejemljivo lulanje med spanjem. Drugače je mala vesel, radoživ otrok, v družini nimamo problemov.

Že v naprej hvala za odgovore!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulanje ponoči
14.2.2008 10:35:12   
mika
naši triletnici sem  dala nazaj pleničko. od začetka je bila en mesec ponoči suha, ušlo ji je mogoče 5x, ampak se je zbudila. potem je začela redno lulat in to včekrat, brez da bi se zbudila. sama je izrazila željo po plenički, zato sem ji dala nazaj gor.
očitno še ni pripravljena...pred spanjem gre vedno lulat, pa je kljub temu plenička zjutraj mokra.
ni mi jo za mučit in zbujat ponoči, zato bom počakala, nato ko bo pripravljena.
ne bi rada da ji to postane breme.
med popoldanskim počitkom, se ne polula in takrat nima pleničke.

mislim, da bo treba pač počakat

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 10:37:58   
*jasminika*
user posted image saj bo...naš je pred 2 letom brez pleničke podnevi in ponoči-....sem ga še nosila okrog 3 ponoči lulat pa je bilo suho..pleničke mu več gor nisem dajala..parkrat je bil moker ampak se je potem zbujao ko mu je bilo na wc.zdaj je star 3,5 let pa se sam zbudi ko mu je lulatuser posted image ..ni problemov.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 10:40:14   
Naja31
Moj sin bo aprila star 3 leta, čez dan je suh od septembra, ponoči in za dnevno spanje pa ima še vedno pleničko, ki je vedno prepolna. Tudi ponoči še pogosto pije vodo, tako da niti ne pomislim, da bi mu stran dala nočno pleničko. Bo že. Se ne sekiram.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2008 14:16:37   
katka11
nas je sicer suh, noja cca enkat na dva meseca se polula.
mislim pa da pac otrok se ni pripravljen, ne se sekirat...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 14:46:09   
urskas
tudi naša 3 letnica je imela ponoči čisto polno pleničko,
dokler je nekega dne nismo pozabili...
Pa teče sredi noči: mami mene lulat,
jaz jo primem za rit in opazim, da nima plenice
ter jo hitro nesem lulat.
Od takrat dalje je ponoči uspešno brezuser posted image .

Drugače pa pije bolj malo.
Poskusi ji popoldan dajati manj pijač, sploh kakšnih
jabolčnih, jagodnih (diuretičnih) napitkov.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2008 23:49:40   
* Mateja *
hanna imamo mi isti problem. Brez plenice je od lani poleti, ponoči pa jo še vedno ima. Enkrat je bolj mokra enkrat manj. Ampak brez ne gre, ker se čisto nikoli še ni zbudil in rekel da bi šel lulat. No, morda parkrat!
Vse bo že ok, do 18 leta bo suh tudi ponoči.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2008 10:44:45   
Hanna M.
hvala punce za odgovore,

naša podnevi za spanje tudi nima pleničke in je suha, samo ponoči pa ne gre brez nje.
Bomo pač še malo počakali, očitno res še ni pripravljena.
Drugače pa pije predvsem sveže stisnjen sok ali vodo.

ste me kar potolažile, hvala in lep dan

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......