|
RE: lulanje ponoči, zdravilo Minirin? 23.10.2009 11:11:23
|
|
|
|
urska25
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania No naj povem da sem se z mojimi starši pogovarjala glede tega alarma, pa sta oba bila proti, češ a to je pa dobro za otroka da mu v spanju nekaj začne piskat ... ne vem kaj naj,,,ma bom jutri še enkrat poklicala tega našega bioenergetika, kaj bo rekel, drugače pa ukrepamo dalje,,,ma težko mi je , ko naša zdravnica zdaj misli da jemo Minirin, in me bo gotovo kaj vprašala, kako zdaj, ko je rekla, da v treh tednih "mora" biti suha , drugače vključino nevro..ma ne vem koga je že rekla...ah,,,to lulanje,,,drugače bi jaz naši miški pač dala čas, enkrat o gotovo suha, a ne..je pa res, da si ona na vse pretege želi narediti vse, da bi bila brez pleničk in da je zjutraj suha... no, včeraj sem jo ob polnoči nesla še lulat, pleničko dol, pa je par kapljic naredila, a vseeno je bila zjutraj mokra...božčka...pa zvečer ni pila,,,je pa res da je bila pri tašči in jo je nalivala cel dan, kar se meni ne zdi slabo čez dan, samo imam občutek da premalo hodi lulat čez dan in vse to spravlja ven ponoči... Men se tudi zdijo te gatke grozne, sam če pomagajo mogoče je vredno poskusiti. Čeprav jaz osebno nebi. Se mi zdi to ful stres. Že mene kr strese ko mi budilka zjutraj zbudi, kaj šele otroka sred noči. Drugače so pa meni na nefrološkem odsvetovali zbujanje otroka, oziroma nošenje ponoči na wc. Prav tako odsvetujejo planice. Tako da mi smo res preeoblačili posteljo tudi dvakrat na dan. Pazit je treba na pravilno pitje do 16 ure mora otrok spit večji del tekočine. Zvečer samo par požirkov pri večerji. Mlečne večerje in mleko odsvetujejo,ker odvaja vodo. Ko gre lulat mora sedeti na wc školjki, imeti noge na pručki in dokonca sprazniti mehur. To pomeni da se ji nesme mudit ampak more lulati v miru. S homeopatskim zdravljenjem imam pozitivne izkušnje, glede ene druge stvari, za to se pa nisem niti spolnala da bi jo pelala. Za Minirin pravijo da rabi nekaj časa da začne delovati, čeprav nam je začel s prvo tabletko, od kar ga jemlje še ni bila mokra ponoči. Veliko sreče.
|