|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulček
1.1.2010 22:29:40   
sye
živjo, jaz sem pa našmu 9 mesecev starmu fantku včeraj tako kot vedno potegnila tisto kožico dol na lulčku, pa itak ne gre ne vem kako. Vmes je zajokal, ker ga je nekaj zabolelo, danes pa ima se mi zdi kar oteklega, kožica mu pa zdej sploh ne gre dol. Ko se je po kopanju polulal se je kar zajokal, ker ga je verjetno zabolelo, naj pa povem, da sem ga malo z bepantenom namazala. Kaj mislite, ali moramo k zdravniku? Mi ni za it, ker smo bili zdajle skoz nekaj bolani, pa po bolnicah itd...je mali prav nezaupljiv do ljudi ratal, ker so ga tol našpikal na pediatriji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulček
1.1.2010 22:34:58   
Pepita
Meni se je tudi podobno zgodilo, sem mu lepo z bepantenom namazala pa je bilo čez kakšen dan bolje. Ne rabiš hodit k zdravniku, razen, če se bi stanje poslabšalo.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2010 22:38:21   
sye
pepita pa si kakšen dan opustila tole vlečenje kožice ali si kar vztajala.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2010 0:14:49   
ledenaa
Pusti lulija na miru

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2010 10:57:26   
tikatonka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Pusti lulija na miru

Pa kamilično kopel mu naredi, našemu je ful pomagalo. Dan dva pa bo ok.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2010 11:04:40   
Taddy78
Naš ima ful ozko in dolgo kožico in vsak pregled pri P je bil boleč, saj mu je kožico vedno potegnila dol tako, da mu je vse spokalo in krvavelo. Jaz mu je še nikoli nisem uspela povlečt dol in se niti ne trudim, ker enostavno ne gre.

Kot ti je moja predhodnica napisala...kamilice so zakon. Jaz sem jih skuhala, namočila vato vanje in spustila kapljice po vrhu, ali pa ga kopala v njih.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2010 14:07:50   
Pepita
Jaz mu res čisto malo kožico potegnem nazaj približno enkrat na teden ali redkeje. Mi je pa urolog rekel, da do drugega ali tretjega leta ni nobene panike, če kožica ne gre nazaj.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2010 18:43:59   
Taddy78
No to ti je ravno ta fora...eni rečejo da do enega leta ne smeš vlečt, eni da moraš od vsega začetka...pol pa pristaneš na tem ko smo mi.
Ko je zaradi uroinfekta pristal v bolnici, so kar dali predlog, da gre na rezanje, pa je potem urolog rekel, da mi ne priporoča...te pač nič...

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2010 22:05:44   
sye
ja danes je že boljše. Hvala za nasvete. Sam tole vlečenje pa res ne vem no. Jaz vsak dan potegnem do tam kjer gre in to je že kar nekaj časa enako. Taka mrenica je čez glavco in to je to. Zadnjič na pregledu je P rekla da je to čist ok da je 3jega leta čas.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2010 22:19:58   
anika87
Men so pa rekli, da ni treba vlečt in mu še nikoli nisem?
Kdaj pa se to začne vlečt??? Nasveti so res različni... Kdo ima pravuser posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2010 22:24:46   
tejči28
meni je rekla pediatrinja,da mu povlečem malo dol kožico samo ko ga kopam.tega se držim,pa še to m vedno ne uspe,ker ga zanima kaj delam in ima sam pol rokice gor in posnema za mano. ta pravi ded.user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2010 22:59:01   
Hator
jaz pa pustim kar lepo pri miru, je pediatrinja rekla, da ne vem do katerega leta se nič ne vleče

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2010 23:17:53   
ledenaa
Ja,tako je se ne vleče

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2010 7:35:43   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Hator

jaz pa pustim kar lepo pri miru, je pediatrinja rekla, da ne vem do katerega leta se nič ne vleče

Ok, pa kaj mu potem niti ne umiješ pod kožicouser posted image

POvleče se le toliko, da se umije. Med kopanjem je najlažje. Tukaj ne gre za vlečenje na silo, da se rane delajo.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2010 8:33:01   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

POvleče se le toliko, da se umije. Med kopanjem je najlažje. Tukaj ne gre za vlečenje na silo, da se rane delajo.

Jaz mu lulčka lepo tako operem kot je, nič ne vlečem nikamor...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2010 8:46:22   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jaz mu lulčka lepo tako operem kot je, nič ne vlečem nikamor...

In nima nič spodaj belouser posted image . Če jaz kak dan mojemu ne premaknem kožice, ampak umijem samo tako, ima spodaj vse belo. In to belo je treba umit. Sem enkrat pršla k pediatrinji, pogleda lulčka in spodaj bele obloge (ga je kopal mož in ga ni umil), me je takoj podučila, da je to treba nujno umit. No mogoče je odvisno od lulčka in kožice, če je ohlapna, potem pride voda tudi tako zraven, če pa ni, pa se nabere tam umazanija.

Tudi odrasle moški si mora kožico med umivanjem umaknit

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.1.2010 8:47:55 >

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?