|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulček
28.5.2009 17:24:02   
brigita23
pozdravljene

imam 3 in pol tedne starega fantka. Patronažna mi je naročila, da mu lulčka sedaj do 4. meseca pustim čisto pri miru ko mu ga umivam in da mu bova kožico začele dol dajati ko bo star okoli 4. mesece. Sestra ki pa ima dva fanta pa je rekla, da se mora fantku kožica na lulčku takoj začeti počasi dol devati, da ne gre kasneje na operacijo. Zdej pa ne vem kaj naj, zanima me kakšne so vaše izkušnje in kako ve delateuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulček
28.5.2009 17:27:36   
pipic
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4089802

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2009 20:14:21   
Andromeda
Nam je patronažna, pa tudi pediatrinja svetovala po 6. mesecu in tega smo se tudi držali.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 21:18:55   
vandame
men pa p pri 2 mesecih rekla da naj mu počas k se kopleva.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 21:25:54   
botrca
Ja, vsak dela po svoje...jaz sem mojemu začela že pri približno 2-3 mesecih in samo toliko da vidim da gre nič na silo. Je pa res, da gre lahko zaradi kožice na operacijo. To pa ni prijetno, ker je moj nečak dal to skozi in vam povem hvala bogu da je za nami.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2009 21:30:00   
Paštetka
eh... za to bodo dečki sami poskrbeli kaj kmalu....

... besede enega zdravnika o teh operacijah....

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2009 21:33:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

eh... za to bodo dečki sami poskrbeli kaj kmalu....

... besede enega zdravnika o teh operacijah....

tole se pa tolk strinjam user posted image

tolk se komplicira okol teh lulčkov, pa sem ziher, da narava ni tko nardila, da bi jih blo treba vse po vrsti kr neki mrcvarit...so sicer izjeme, sam načeloma se pa lulček pr mir pusti. umiješ kolkr gre, če pa po tretjem letu kožica res ne gre nikamor, pol se pa naprej ukrepa.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2009 9:24:51   
sonček85
meni ja P rekla da naj mu ga že sedaj kar po kopanju na rahlo malo dol potegnem koliko gre ,ne preveč in ne na silo   da mu ga očistim in da bo potem lažje  in boljše  šla kožica.
Jaz tko delam .bom pa videla kaj bojo rekli v sredo na posvetovalnici

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.5.2009 9:26:53 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2009 10:54:11   
Miška2006
Maš ZS

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2009 23:26:49   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

meni ja P rekla da naj mu ga že sedaj kar po kopanju na rahlo malo dol potegnem koliko gre ,ne preveč in ne na silo   da mu ga očistim in da bo potem lažje  in boljše  šla kožica.
Jaz tko delam .bom pa videla kaj bojo rekli v sredo na posvetovalnici

Tako je bilo tudi pri nas, od samega začetka počasi vlečt dol. Kožico sem mu spravila dol pri 4m in pol.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2009 8:57:12   
kristinaj
jaz sem našemu mulcu to začela delati sedaj, po 6m, potegnem dol, kolikor gre, ne vlečem na silo, umijem s fiziološko, namažem z bepanten plus in dam kožico nazaj gor...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2009 21:31:52   
ŽANŽA
mi "telovadimo" s  kožico že od prvega kopanja. zelo narahlo, kolikor pač gre, potegnem navzdol. se ne strinjam s tem, da moramo pustiti, kot je narava naredila. to je zame "stara šola". včasih se tega ni delalo in je bilo ogromno primerov zaraščene kožice (vem iz primera mojega fanta in dveh prijateljev, ki so morali kot otroci potem na operacijo). zato pa tudi sedaj svetujejo "telovadbo". jaz mislim, da če lepo nežno delamo s kožico in redno, nimamo kaj izgubiti, lahko samo pridobimo...moje mnenje pač user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2009 21:36:13   
uršula83
Meni so rekli do 1. leta pustit čist pri miru! Ko dopolni 1 leto pa pediater sam pogleda in da nadaljna navodila. Ker do enega leta se menda v večini primeru samo poštima, če se pa ne, pa ni še nič zamujeno.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu ŽANŽA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?