|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   luškane stvari Sterntaler
22.8.2006 14:52:11   
Jacqueline
Pozdravljene!

Danes sem v nemškem katalogu Otto zasledila nekaj luškanih stvari od te firme. Pa me zanima, če katera pozna te izdelke in če jih prodajajo kje pri nas ali v Avstriji?

http://www.sterntaler.com

Lp,
Jackie
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: luškane stvari Sterntaler
22.8.2006 20:41:13   
noe
Jaz jih ne poznam,sam majo pa res noro luškane stvari.Se mi zdi, da ko je bil Vid mali ni blo takih lepih stvari al pa jih jaz nisem vidla,zdej po dveh letih je pa vse naenkrat tok cart.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2006 22:33:06   
frutka_
Jaz sem njihove stvari videla v Toysu ampak so cene kar visoke v primerjavi z ostalimi mehkimi igračami. So pa res luškane in mehke pa najbrž tudi kvalitetne.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2006 22:37:07   
pravljica
te stvari prodaja MA-MI v MB (pri bivšem big staru, v isti ulici kot je Pikapolonica)...drugje pri nas pa mislim, da te firme nimajo (tudi v toysu vem, da to prodajajo, ampak vedno vsega zmanjka)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2006 18:29:07   
ninocka
Jst sem pa tamalmu lih zdej v Toysu kupila njihove nogavicke, ki imajo cel podplat gumjast.
So ble pa kr drage.
Drugac so pa zelo lepe stvari.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2006 11:12:41   
MjaV
Pa nekaj malega (igrače) se najde tudi na oddelku za dojenčke v Rutarju v Lj. Res je luškano...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!